elske

Even voorstellen; gastblogger Elske

Leuke gastbloggers heb je niet snel te veel en daarom was ik heel blij met het mailtje van Elske. In dit artikel kom je wat meer te weten over haar!

Elske

Mijn naam is Elske, 25 jaar oud en moeder van 2 schitterende kindjes. Djurre is geboren op 12 mei 2015 en Yara op 1 november 2016. Ik woon samen met mijn grote liefde Richard, waar ik in juni alweer 3 jaar mee getrouwd ben. Richard is stuurman in de kustvaart en vaart 6 tot 8 weken en is 6 tot 8 weken met verlof. In de periode dat hij vaart sta ik er dan ook alleen voor. Gelukkig heb ik veel steun aan mijn familie en buurvrouw. In het dagelijkse leven ben ik verzorgende IG in de thuiszorg. Ik vind dit echt heerlijk werk om te kunnen en mogen doen. Ik werk voornamelijk halve dagen, waardoor ik voldoende tijd heb voor mijn kindjes.

Hobby’s

Mijn hobby’s zijn haken en naaien en dan voornamelijk gericht op kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik maak ook werkjes op bestelling en dit doe ik met alle liefde! Ik heb geen eigen blog, maar wel een Facebookpagina met mijn handwerkjes  Elske’s creaties en een Instagramaccount.

Mijn blogposts zullen voornamelijk gericht zijn op de dingen die zich in mijn dagelijkse leven afspelen. Hierbij kun je denken aan de ontwikkeling van mijn zoon  en dochter, problemen waar ik mee te maken krijg als ik alleen ben, maar ook de leuke uitstapjes die wij ondernemen. Hopelijk kan ik mijn verhaal op deze manier kwijt en ook advies vragen aan jullie. 😉

Voor nu laat ik het hierbij, en tot snel in mijn volgende blogpost!

Liefs Elske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.