positiekleding

Je sexy kleden tijdens je zwangerschap? Het kan met de nieuwe collectie van Supermom!

Eerlijk is eerlijk, positiekleding is niet altijd de meest modieuze kleding. Gelukkig is er steeds meer mooie zwangerschapskleding te vinden. Het merk Supermom biedt aanstaande moeders stijlvolle zwangerschapsmode die ook nog eens hartstikke lekker zit. Zo kun je je ook tijdens je zwangerschap modieus, sexy en sportief kleden!

Als je zwanger bent, betekent dat niet dat het gedaan is met festivals, sporten of een spannende date-avond met je partner. In de nieuwe collectie van Supermom vind je voor ieder moment een geschikte outfit. Perfect voor (aanstaande) moeders die zichzelf durven te zijn!

Active mom

supermom

Door je zwangerschap heb je misschien wel het gevoel dat je de hele wereld aankunt. En dat mag gezien worden! Oók op je werk. In goed passende kleding met een professionele uitstraling voel je je extra zeker van je zaak en je ziet er hartstikke fashionable uit als working mom to be!

Sexy mom

sexy

Niet sexy nu je zwanger bent? Guess what: je lichaam heeft er nog nooit zo vrouwelijk uitgezien! Je man op chic, jij in een sexy jurk die je schitterende vormen benadrukt. Kom maar op met die date-avond…

Party mom

party

Erop uitgaan is altijd belangrijk. En als je zwanger bent al helemaal! Laat je baby alvast kennismaken met de toffe dingen in het leven, zoals festivals – al laat je die gin tonic natuurlijk even staan… Het festivalseizoen gaat nog door tot ver in het najaar, dus geniet er nog even van! Sjaaltje in je haar, boho-chique oorbellen, en qua kleding kies je voor stijlvol zwart of een luchtig tweepatronenjurkje. Ready to go!

Supermom!

Supermom is het go to label voor de modebewuste vrouw die er tijdens haar zwangerschap net zo fashionable uit wil zien als daarvoor. Zou je jouw stijl omschrijven als gedurfd en on trend? De collectie van Supermom is opgebouwd uit ontwerpen volgens de laatste mode.De uitgesproken kleurencombinaties en unieke details geven ieder item een duidelijke handtekening. Supermom vindt het namelijk belangrijk dat geen enkele vrouw tijdens haar zwangerschap hoeft in te leveren op stijl. De collectie van Supermom zorgt ervoor dat iedere ambitieuze mum to be er tijdens haar zwangerschap extra stijlvol uitziet.

zwangerschapskleding

Benieuwd naar de rest van de collectie? Kijk dan even op Noppies.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.