sourcy

Sourcy water met een fruitsmaakje appel; perfect voor kinderen die geen water willen drinken

Ken je dat, dat je kind liever geen water drinkt? Volgens mijn peuter is water niet lekker, en het liefst drinkt ze de hele dag door ranja. Vanochtend kwam de pakketbezorger een perspakketje brengen met daarin vier pakjes Sourcy water met een fruitsmaakje appel. Die wilden we natuurlijk meteen wel even proberen!

Sourcy Water met een Fruitsmaakje introduceert favoriete kindersmaak: Appel

Sourcy Water met een Fruitsmaakje, speciaal water voor kinderen, voegt een nieuwe smaak toe aan haar assortiment: Appel. Een verantwoord appeltje tegen de dorst voor kinderen die niet graag water drinken en een traktatie voor kinderen die wél van water houden. Net als de smaken aardbei en sinaasappel, bevat ook de appelvariant al het goede van water. Het maakt water drinken lekkerder door de toevoeging van een vleugje natuurlijke appelsmaak. Net als water kan Sourcy Water met een Fruitsmaakje de hele dag gedronken worden zonder zorgen over calorieën, zoetstoffen of zuren die de tanden aantasten.

Donald Duck

Het nieuwe Sourcy Water met een appel smaak zit in een vrolijk pakje van 0,2 liter met een afbeelding van Donald Duck. Het bevat 99,8% water uit de bron in Bunnik en 0,2% natuurlijke fruitaroma’s. Water met een Fruitsmaakje van Sourcy heeft wél de smaak van fruit, maar niet de nadelen in de vorm van suiker en zuren. Dat komt door het gebruik van natuurlijk fruitaroma, dat in een minimale hoeveelheid al zorgt voor net een beetje smaak en geur. Daarnaast zijn alle smaken Sourcy Water met een Fruitsmaakje zonder E-nummers, zoetstoffen, suiker of zuren die de tandjes kunnen schaden.

Onze mening

sourcy appel

Het water zit in pakjes van 0,2 liter en je maakt het open met een draaidop. Dat leek me handig, maar mijn peuter vindt het een beetje lastig om het zo te drinken. Wel was ze erg enthousiast over de verpakking, ze vindt Donald Duck erg leuk!

sourcy water met een smaakje

Ik besloot er een rietje in te doen en dat dronk een stuk makkelijker. Mijn dreumes en mijn peuter vinden het allebei lekker, en ik zelf ook. Je proeft goed dat het voor het grootste deel uit water bestaat, en het appel smaakje maakt het lekker zoet. Wij zijn dus enthousiast!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.