huisje

Huisje, tuintje, kindje

Door Eefje – Wie Temptation Island kijkt (yes, I’m guilty..) herkent deze uitspraak vast wel van die lieve en wellicht beetje naïeve Deborah Leemans… Ik zal het even kort uitleggen. Tim en Deborah waren al langere tijd samen en Tim zou haar aan het einde van Temptation Island ten huwelijk vragen. Alles wees erop dat dat ook zo zou gaan. Maar toen was daar Cherise. Zij veroverde Tim’s hart en het sprookje tussen Tim en Deborah was voorbij…

Huisje, tuintje, kindje voor ons

Maar goed, voor ons is 2018 echt het jaar van ‘huisje, tuintje, kindje’. Afgelopen week hebben we namelijk de sleutel van ons ‘grote mensen huis’ ontvangen en eind juli verwachten we ons eerste kindje. En ja, we hebben ook een tuin!

Fitmommy

Toen ik vertelde dat we tijdens mijn zwangerschap zouden gaan verhuizen, waren de meningen nogal verdeeld. Het grootste gedeelte was gelukkig positief, maar ook een aantal snapten niet dat we dit nu, in deze situatie gingen doen. Ik zie gelukkig nooit zo snel beren op de weg en bij mij is het glas ook altijd halfvol, dus ik zag en zie het probleem niet. Ik ben ‘nog maar’ 26 weken zwanger en ook nog best wel fit. Daarnaast weet ik ook dat ik niet als een bezetene met dozen moet gaan lopen sjouwen, maar juist lekker moet delegeren (en laat ik daar nou toevallig heel goed in zijn…). En daarnaast verhuis ik liever nu dan dat ik net bevallen ben.. Ik schiet trouwens lekker in de verdediging!

Alles komt goed

We hebben een soort van planning gemaakt en met alle hulp die aangeboden wordt, moet het vast gaan lukken. Om de druk nog wat op te voeren, hebben ‘ze’ bedacht om de straat bij onze huidige woning open te breken. Gelukkig wisten we dit van te voren en konden we hier onze planning op aanpassen. Lees: de verhuizing stond eerst gepland op 1 juni, nu al op 13 mei! Maar wat veel belangrijker is, ik kan nu eindelijk helemaal losgaan op de babykamer!

Een reactie

  1. Och, ik heb nog hoogzwanger (lees: in de laatste 3 weken voor de bevalling) flink staan klussen 😀 Lekker schilderen (op waterbasis natuurlijk) in mijn eigen tempo en de avond voordat mijn vliezen ’s nachts braken nog 4 flinke kasten in elkaar gezet met vriendlief. Dat ging eigenlijk prima, nergens last van zolang ik maar regelmatig pauzeerde. Dus, zolang het kan, lekker verhuizen en inrichten. Gewoon goed luisteren naar je lichaam! Veel plezier in je nieuwe woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.