mama mazzeldagen

Morgen beginnen de Mama Mazzeldagen bij Prénatal!

Korting; wie is er niet gek op? En ik heb goed nieuws voor jullie! Morgen, dinsdag 25 september, beginnen de Mama Mazzeldagen bij Prénatal. Zowel in de winkels als online kun je dan heel veel items met hele fijne kortingen kopen!

Mama mazzeldagen 2018

Twee keer per jaar vinden de Mama Mazzeldagen plaats. Eén keer in het voorjaar en één keer in het najaar. Heel veel items zijn dan afgeprijsd en dat scheelt weer lekker in de portemonnee!

De kortingen

korting

Een heel groot deel van de producten is geprijsd. Je krijgt bijvoorbeeld 20% korting op aankleedkussens en aankleedkussenhoezen, kruiken, hangers, alle hydrofiel en knuffels. Maar er is nog veel meer…

Korting op babykamers

goedkope babykamers

De Mama Mazzeldagen is het perfecte moment om een babykamer uit te kiezen. Je krijgt bij Prénatal dan namelijk 10% korting op alle babykamers! 10% klinkt niet als heel veel, maar als je kijkt wat een nieuwe babykamer kost, scheelt het toch behoorlijk.

Tot 40% korting op kinderwagens

mama mazzeldagen 2019

En ook niet verkeerd; je krijgt tot maar liefst 40% korting op geselecteerde kinderwagens! Helaas krijg je niet op alle kinderwagens korting, maar toch een groot deel van de collectie is afgeprijsd. Zo kun je zelfs € 400 korting krijgen op bijvoorbeeld de Joolz Day 4 Studio!

Overige kortingen; autostoelen, buggy’s, kinderstoelen, kleding en meer

Daarnaast zijn er nog veel meer aanbiedingen. Je krijgt bijvoorbeeld leuke kortingen op autostoelen, buggy’s, boxen, kinderstoelen, babykleding, positiekleding en nog veel meer. Alle kortingen kun je vinden in de folder van de Mama Mazzeldagen.

Tot wanneer krijg je korting?

De Mama Mazzeldagen beginnen op 25 september en duren tot en met zondag 30 september. Let op: niet alle winkels zijn op zondag open. In een deel van de winkels duren de Mama Mazzeldagen dus tot zaterdag 29 september.

Mama Mazzeldagen 2019

Misschien ben je nu nog wel heel pril zwanger en vind je het nog te vroeg om spulletjes te gaan kopen. Dan kun je wachten tot de Mama Mazzeldagen in 2019. De data zijn nog niet bevestigd, maar waarschijnlijk zullen ze weer plaatsvinden in maart en september.

Ga jij gebruik maken van de kortingen? En heb je al een kijkje genomen op Prénatal.nl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.