overslagshirtjes

Must have voor je pasgeboren baby; overslagshirtjes

Als je me vraagt wat nou absolute must haves zijn voor pasgeboren baby’s, zeg ik meteen ‘overslagshirtjes!’. Waarom? Nou, vooral omdat je ze heel makkelijk aan kunt doen bij je baby. Je hoeft namelijk niks over het hoofd van je kindje te trekken, want je kunt de shirtjes helemaal open doen. Meestal hebben ze drukknoopjes of touwtjes waarmee je ze dicht kunt maken.

Misselijk en hoofdpijn

Baby’s moeten nog even wennen aan het leven buiten de baarmoeder. Daardoor voelen ze zich soms niet helemaal lekker. Na een moeizame bevalling hebben baby’s vaak hoofdpijn en/of zijn ze misselijk en dan wil je geen getrek met shirtjes die over het hoofdje moeten. En ook als ze nergens last van hebben, zijn overslagshirtjes in het begin gewoon het makkelijkst.

Overslagrompers

Er zijn in veel winkels overslagrompers te koop. Als je overslagrompers én overslagshirtjes gebruikt, hoef je helemaal niks over het hoofdje van je pasgeboren baby te trekken. Ideaal! Je kunt overslagrompers onder andere kopen bij Hema, Prénatal, Zeeman en C&A.

Overslagshirtjes

Toen ik zwanger was van mijn zoon en dochter, kocht ik een aantal overslagshirtjes bij Hema. Maar… Ik heb ze nu al heel lang niet meer gezien in de winkel! Ik heb de klantenservice al gevraagd, maar helaas kunnen zij me niet vertellen of ze nog terugkomen. Daarom ging ik op zoek naar andere winkels waar leuke overslagshirtjes te koop zijn.

Prénatal

overslag shirtjes

Prénatal heeft heel veel keuze in overslagshirts. Voor jongens, voor meisjes, en er zijn ook een heleboel unisex shirtjes te koop. De linker en middelste kosten € 11,99 en voor de rechter betaal je € 8,99.

Noppies

overslag truitjes

Noppies heeft misschien wel de aller schattigste overslagshirtjes. Ze verkopen veel unisex kleding, maar er is ook zeker blauw en roze te vinden. De overslagtruitjes hierboven kosten € 14,99 per stuk.

Babylook

overslag shirts

Ook het merk Babylook verkoopt hele schattige overslagshirtjes. Dit merk is te koop bij de winkel Baby-Dump en op hun website. De shirtjes hebben erg fijne prijsjes, ze kosten namelijk € 7,95 per stuk.

Vind jij overslagshirtjes ook zo handig?

Een reactie

  1. Ik vind ze nu nog steeds heel handig. Finn zit in maatje 62 inmiddels en ik heb per toeval een paar tweedehands overslagvestjes in de kast hangen. Ik trek ze hem vooral aan wanneer we naar het consultatiebureau moeten of als shirtje onder de slaapzak. Ideaal voor als je weet dat ze tussendoor helemaal uitgekleed moeten worden. Ook om te voorkomen dat je telkens een shirtje over het hoofd moet trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.