stichting babyspullen

Stichting Babyspullen, want elk kind heeft recht op een goede start!

Heb jij babyspulletjes in huis liggen waar je niks meer mee doet? Dan zou je die kunnen doneren aan Stichting Babyspullen. Zij maken van deze ingezamelde babyspullen babystartpakketten, en deze pakketten verstrekken ze via diverse instanties. Deze pakketten gaan via verschillende instanties naar (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. En dat is hard nodig, want wist je dat 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede?

Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen is op 12 maart 2012 officieel opgericht. Marjolijn en Gyula Hermus zochten een plek waar ze hun gebruikte babyspullen konden brengen, zodat deze opnieuw gebruikt konden worden door (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Binnen Nederland bleek zo’n organisatie nog niet te bestaan daarom besloten ze die zelf op te richten.

babyspullen doneren

Vrijwilliger

Zelf ben ik vrijwilliger voor Stichting Babyspullen en daarom wil ik het op mijn blog graag onder de aandacht brengen. In onze voortuin staat een container waar mensen babyspullen in kunnen doneren. Daarna sorteer ik het en breng ik het weg, en dan worden ze in de pakketten gedaan. Ook maak ik deel uit van het marketing en communicatieteam van Stichting Babyspullen, en ik hou me onder andere bezig met de Instagram van Stichting Babyspullen.

Inzamelpunten

Er zijn nog veel meer inzamelpunten van Stichting Babyspullen, verspreid door heel Nederland. Er is er dus ook vast eentje bij jou in de buurt. Hier vind je alle inzamelpunten, en Stichting Babyspullen is altijd blij met nieuwe vrijwilligers!

Wat zamelen we in?

stichting babyspullen

Stichting Babyspullen zamelt verschillende spullen in, eigenlijk alles wat je nodig hebt als je een baby hebt. Alleen grote spullen worden niet ingezameld, omdat dit niet in de pakketten past. Naast babyspullen is deze stichting ook heel blij met Etos Babyzegels. Hiermee kunnen ze spullen halen die weinig gedoneerd worden, zodat de inhoud van alle pakketten ongeveer hetzelfde is.

Kende jij Stichting Babyspullen al? En heb je er wel eens iets gedoneerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.