wieg huren

Een wieg en babykleding huren in plaats van kopen!

Baby’s groeien snel en daardoor belanden er vaak kleertjes – die maar enkele keren zijn gedragen – in de prullenbak. Doordat de productie van kleding ook al zeer schadelijk is, is dit dubbel verliezen. Om deze reden is Cribster opgericht. Hier kun je een wiegje en babykleertjes huren, en als je baby eruit is gegroeid, stuur je het gewoon weer terug. Zo heb je altijd spullen op maat zonder verspilling. Om de cirkel rond te maken werken ze samen met Stichting Babyspullen en doneren ze alles wat niet meer aan onze hoge eisen voldoet aan hen.

Een wieg huren

Een wiegje gebruik je meestal maar heel kort, terwijl ze niet goedkoop zijn. En als je alleen een wiegje hebt gekocht, ben je er natuurlijk nog niet. Je hebt ook een matrasje en beddengoed nodig. Dat alles kun je huren bij Cribster, en dan ben je veel goedkoper uit. En daarnaast is het ook nog eens heel erg duurzaam!

wieg huren

Babykleertjes huren

En naast wiegjes verhuurt Cribster ook babykleertjes. In de shop staan veel verschillende kleertjes van hele leuke merken als Koeka, nOeser, Little Indians en Fresk. Je huurt de kleertjes voor een maand, maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ze langer te huren. En mocht je nou echt gehecht zijn aan de kleertjes en je wilt ze niet meer terugsturen (als het bijvoorbeeld de eerste kleertjes van je kindje zijn, of als je er bijzondere herinneringen aan hebt), dan kun je ze ook kopen!

kleertjes huren

Cribster is dus hartstikke duurzaam en een stuk goedkoper dan wanneer je de spulletjes allemaal los koopt. En als vrijwilliger voor Stichting Babyspullen vind ik het natuurlijk heel gaaf dat de spullen die niet meer aan de eisen van Cribster voldoen, gedoneerd worden aan Stichting Babyspullen!

Kende jij dit concept al? En wat vind je ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.