tripp trapp storage

Stokke introduceert de Tripp Trapp® Storage

De Tripp Trapp® stoelen van Stokke ken je vast wel. Maar Stokke heeft nu iets nieuws; namelijk de Tripp Trapp Storage! Een handige opbergbak om de spulletjes die je bij het eten nodig hebt, in op te bergen.

Tripp Trapp storage

Bij gezinnen waar een Tripp Trapp in huis staat, wordt veel tijd op deze stoel doorgebracht. Door haar vele handige accessoires en verstelmogelijkheden is de  Tripp Trapp namelijk de ideale stoel om je kindje al vanaf de geboorte op dezelfde hoogte aan tafel aan te laten schuiven als de rest van het gezin. De kleintjes brengen veel tijd in de stoel door, dus handig als je enkele fijne benodigdheden bij de hand kunt houden, zoals slabbetjes, doekjes, speeltjes en kleurpotloden. Stokke introduceert daarom de Tripp Trapp Storage, een bewaarruimte die gemakkelijk aan de stoel te bevestigen is.

tripp trapp storage handig

Leg er bijvoorbeeld je babydoekjes in, zodat ze niet meer op tafel te hoeven liggen. Of slabbetjes, zodat je ze altijd bij de hand hebt!

Spulletjes dichtbij

De Tripp Trapp Storage is speciaal gemaakt om het ontwerp en de functionaliteit van de Tripp Trapp stoel te verrijken en hierdoor hebben ouders altijd de belangrijkste benodigdheden binnen handbereik. Naarmate de kleine ouder wordt, kunnen ze zelf hun kleurpotloden en spelletjes dichtbij zich houden als ze in hun stoel zitten. De Tripp Trapp Storage kan dus gewoon worden gebruikt gedurende de hele levenscyclus van je Tripp Trapp, van pasgeborene tot volwassene.

In lijn met de Tripp Trapp filosofie, is de Tripp Trapp Storage gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen van de stoel en kan het ook op de grond of tafel worden geplaatst. Heb je een oudere Tripp Trapp? Geen probleem. Dit ingenieuze product is geschikt voor elke Tripp Trapp geproduceerd na 2003 en sluit ook aan op alle Tripp Trapp accessoires, zoals de Newborn Set en Baby Set.

Alle features in één oogopslag:

  • Belangrijke benodigdheden binnen handbereik voor zowel ouder als kind
  • Veilig, eenvoudig en zonder gereedschap te bevestigen aan de Tripp Trapp
  • Op goede hoogte voor peuters
  • Eenvoudig te reinigen, vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij

Prijs en verkooppunten

De Tripp Trapp Storage is verkrijgbaar voor € 29,- bij onder andere BabyenTiener.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.