cadeautjes derde verjaardag

Leuke cadeautjes voor een derde verjaardag

Mijn dochter is bijna 3, dus de laatste tijd ben ik druk bezig geweest met het bedenken van cadeautjes voor haar. Natuurlijk vroeg ik haar ook wat ze graag wil hebben, maar dat vindt ze toch nog lastig. Ze vindt zo ongeveer al het speelgoed leuk en alles wat ze ziet wil ze ‘hebben voor jarig’. Laatst gingen we naar een speelgoedwinkel om te kijken wat ze nou echt leuk vindt, en zo maakten we een verlanglijstje. Mocht je ook op zoek zijn naar cadeautjes voor een derde verjaardag, kijk dan even mee!

Mijn cadeautips voor een kind dat drie wordt:

speelgoedkassa

Speelgoedkassa

Dit ken ik nog van vroeger en ik vond het zelf altijd hartstikke leuk! Speelgoedkassa’s zijn er in veel soorten in maten, deze van Fisher Price vind ik bijvoorbeeld erg leuk. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden, dus het zou ook een leuk cadeau zijn voor jongere kinderen.

poppenspulletjes

Poppenspulletjes

Voor de kleine poppenmoeder of -vader zijn poppenspulletjes een perfect cadeau! Een bedje, buggy, badje, flesje, luiertas, et cetera. Allemaal hartstikke leuk!

fiets

De eerste fiets

De derde verjaardag is een mooi moment voor de eerste fiets. De meeste kinderen zijn gek op fietsen, dus een eigen fiets zullen ze vast helemaal fantastisch vinden! In plaats van een gewone fiets, kun je ook voor een loopfietsje gaan. Daarmee leren kinderen om hun evenwicht te bewaren, wat erg handig is voor als ze echt gaan fietsen.

poppenhuis

Poppenhuis

Goed voor urenlang speelplezier; een poppenhuis! Je hebt ze in verschillende soorten en maten, de keuze is echt enorm! En als je zelf een beetje creatief bent is het ook heel gaaf om zelf een poppenhuis te maken of te pimpen!

duplo

Duplo

Wie kent het niet: Duplo! Bijna ieder kind vind het leuk, en je hebt niet snel te veel Duplo. Er zijn ontzettend veel verschillende dozen Duplo, in zo ongeveer iedere prijscategorie.

ik leer plakken

Knutselspulletjes

Mijn peuter is vast niet de enige die helemaal gek is op plakken! Alles moet opgeplakt worden, en daar kan ze zich heel lang mee vermaken. Dit ‘Ik leer plakken‘ pakket zou bij haar dan ook goed in de smaak vallen. En andere knutselspulletjes zijn natuurlijk ook heel leuk voor een kind dat drie wordt.

voorleesboek

Een leuk voorleesboek

Veel kinderen vinden het leuk om voorgelezen te worden, en voor hen is een leuk voorleesboek een heel leuk cadeau! Hier in huis valt Het vrolijke voorleesboek van Kikker bijvoorbeeld erg goed in de smaak.

Hebben jullie nog leuke cadeautips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.