stichting jarige job

PostNL zamelt recordaantal decembercadeautjes in voor Stichting Jarige Job

Herinneren jullie je de actie van PostNL voor Stichting Jarige Job nog? In januari kon je je december-cadeautjes inleveren en zij zouden via Stichting Jarige Job terechtkomen bij kinderen uit gezinnen die geen geld hebben voor cadeautjes. Vandaag ontving ik hierover een persbericht en het blijkt dat er een recordaantal decembercadeautjes zijn gedoneerd!

Het persbericht;

PostNL riep Nederland eind vorig jaar op om decembercadeautjes in te leveren bij een PostNL-locatie of -bezorger. Stichting Jarige Job zorgt er vervolgens samen met de pakketbezorgers voor dat deze pakjes terecht komen bij kinderen uit gezinnen waar ze het niet zo breed hebben. Aan de oproep is massaal gehoor gegeven. In de afgelopen anderhalve maand zijn ontzettend veel cadeautjes bij PostNL binnengekomen en bezorgd bij Stichting Jarige Job. Vandaag maakt Stichting Jarige Job de officiële eindstand bekend. Er zijn maar liefst 65.000 cadeautjes ingezameld. Het streven van Stichting Jarige Job was om ieder kind in 2019 een mooie verjaardag te bezorgen en dat is gelukt!

Verjaardagsbox

In de afgelopen anderhalve maand konden alle cadeautjes die Nederland over had voor een ander kind ingeleverd worden bij PostNL. Met de ingeleverde cadeautjes stelt Stichting Jarige Job een prachtige verjaardagsbox samen voor kinderen die het niet zo breed hebben. In de box zitten onder andere slingers, taart én traktaties voor in de klas. Met als doel dat ook kinderen uit de armste gezinnen van Nederland thuis en op school gewoon hun verjaardag kunnen vieren.
Huib Lloyd, oprichter Stichting Jarige Job: ‘Het is geweldig dat Nederland zo massaal een mooi gebaar heeft gemaakt en zoveel cadeautjes heeft ingeleverd. Ons doel was om samen met PostNL álle kinderen van Nederland een mooie verjaardag te bezorgen in 2019. Met de 65.000 gedoneerde cadeautjes kunnen we voor ieder kind een mooie verjaardagsbox maken. Een uitkomst waarvan we alleen maar durfden te dromen!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.