zwanger callgirl

Lara raakte zwanger tijdens haar werk als callgirl

Werken als callgirl, er rust nogal een taboe op. Daarom vertelde Lara aan niemand dat ze dit werk deed als bijbaantje naast haar studie. Toen ze zwanger raakte van een klant stopte ze ermee en vandaag vertelt ze haar verhaal.

Door Lara;

Ik was 18 toen ik aan mijn studie begon. De universiteit was ver weg van mijn woonplaats en op en neer reizen was niet te doen. En eigenlijk.. Eigenlijk vond ik het ook hartstikke fijn om niet meer bij mijn ouders te hoeven wonen. Eindelijk had ik mijn eigen plekje en ook al was dat maar 10m2, ik hield ervan!

Ik vond mijn studie leuk, maar ik vond het studentenleven nog véél leuker. Ik ging meerdere keren per week uit en ik deed ook allemaal andere leuke dingen. Koken bleek niet mijn specialiteit te zijn en vaak haalde ik ergens wat of liet ik iets bezorgen. Je voelt hem misschien al aankomen: Dat kostte allemaal geld. Ik kreeg een studiebeurs, maar daar kon ik mijn kamer niet eens van betalen. Nou had ik het geluk dat ik iedere maand een bijdrage van mijn ouders kreeg en zij betaalden ook mijn studie. Toch hield ik aan het einde van mijn geld nog een stukje maand over 😉

Een bijbaantje

Het leek me verstandig om een bijbaantje te zoeken. Dat bleek toch minder makkelijk dan gedacht. Toen ik een paar weken later nog niks gevonden had, grapte een studiegenootje dat ik altijd nog als callgirl kon gaan werken. In eerste instantie lachte ik erom, maar het bleef toch door mijn hoofd spoken. Ik Googelde het, en er bleken een paar escortbedrijven in de buurt te zitten.

Na lang twijfelen besloot ik contact op te nemen. Ik durfde niet te bellen en daarom stuurde ik een mailtje waarin ik vroeg of ze een vacature hadden. Een paar dagen later mocht ik langskomen. Ik was stikzenuwachtig, maar eigenlijk was het een heel normaal sollicitatiegesprek.

Lara

Ik werd aangenomen en er werd me van alles verteld. Een paar dagen later werden er foto’s van me gemaakt, waar ik onherkenbaar opstond. Ik mocht zelf een naam uitkiezen, en tijdens mijn werk zou ik Lara heten. Alles werd me in detail uitgelegd en theoretisch wist ik alles.. Maar toen moest ik het natuurlijk nog in de praktijk gaan uitvoeren.

Even later had ik de eerste ‘date’, zo noemden ze het. Ik ontmoette een man van een jaar of 30 in een hotelkamer. Een hele normale man, die er ook nog eens best goed uitzag. Hij had door dat ik zenuwachtig was en ik gaf toe dat het mijn eerste date was. De klant was erg lief voor me en na onze date zei hij dat hij me absoluut vaker zou boeken.

Dat gebeurde, maar ik had natuurlijk ook andere dates. Het waren veel verschillende soorten mannen. Jong, oud, knap, lelijk, vrijgezel, getrouwd.. Daarnaast had ik ook wel eens dates met vrouwen of koppels. Het verdiende lekker en ik hoefde me geen zorgen te maken om geld. Ik vertelde niemand over mijn bijbaantje.

Toen ik klaar was met mijn studie deed ik dit werk nog steeds. Ik ging wel op zoek naar iets anders, iets waarvoor ik geleerd had. Maar de banen lagen echt niet voor het oprapen en daarom bleef ik dit werk doen.

Zwanger

Toen ik het werk ongeveer 4 jaar deed voelde ik me opeens niet goed. Ik was misselijk en ontzettend moe. Ik voelde me niet goed genoeg om te werken en ik dacht eerst dat ik gewoon de griep had. Maar het ging niet over en ik begon me zorgen te maken. Ik Googelde mijn klachten en toen kwam ik erachter dat het wel eens zwangerschapssymptomen konden zijn. Natuurlijk deed ik het altijd veilig én ik was aan de pil, dus voor mijn gevoel kon het helemaal niet.

Toch kocht ik een test en die gaf al snel twee streepjes aan. De grond zakte onder mijn voeten vandaan. Ik was zwanger. Van een klant. Dat kon niet anders, want naast mijn werk had ik al tijden geen seks meer gehad. Ik heb een hele tijd zitten huilen en doordat niemand van mijn werk afwist, kon ik het ook niemand vertellen.

Ik besloot de huisarts te bellen. De assistente vertelde me dat ik contact op moest nemen met de verloskundige, en dat deed ik. Omdat ik niet wist hoe lang ik al zwanger was (ik slikte de pil vaak door, want dat was veel handiger in combinatie met mijn werk) mocht ik al snel langskomen.

Naar de verloskundige

Ze stelde vragen en ik kreeg een echo. Vrij snel zag ze het kindje en een kloppend hartje. Ondanks dat deze zwangerschap helemaal niet was gepland, was ik daar toch wel blij mee. Op dat moment wist ik dat abortus geen optie was. De verloskundige voerde wat metingen uit en ik bleek al 11 weken en 6 dagen zwanger te zijn.

Er werd me van alles verteld, maar de helft ging langs me heen. De verloskundige vroeg ik dronk en rookte. Ik rookte zo nu en dan en ik had ook wel wat drankjes gehad, omdat ik niet wist dat ik zwanger was. Daar was ik na de positieve test natuurlijk onmiddellijk mee gestopt, maar daardoor was ik heel bang dat het kindje niet gezond zou zijn.

Ik kon het nu niet langer voor me houden en ik belde mijn beste vriendin en ik vroeg of ze langs wilde komen. Ze kwam, en meteen zei ik ‘Ik ben zwanger’. Ze reageerde heel lief en natuurlijk vroeg ze van wie het was. Ik vertelde haar dat het van een one night stand was, met een Amerikaanse toerist. We kwamen regelmatig toeristen tegen met uitgaan, dus ze was niet verbaasd.

Ontslag nemen

Ik besloot ontslag te nemen, ik kon niet zwanger blijven werken. Het voelde ook niet goed. Natuurlijk vroeg mijn baas waarom, en ik zei dat ik iets wilde zoeken in de richting waarvoor ik had geleerd.

Een week later ging ik naar mijn ouders en ik vertelde ze dat ik zwanger was. Ze schrokken, ze vroegen hoe dat nou kon (ja, wat denk je..?) en van wie het was. Ik vertelde het verhaal over de Amerikaanse toerist en tot op heden denkt bijna iedereen dat dat de waarheid is.

Mijn zwangerschap verliep prima. Bij de 20 weken echo bleek alles goed te zijn en na 41 weken beviel ik van een dochter.

Vier jaar later

Inmiddels is dit alweer vier jaar geleden. Niemand kent het ware verhaal over de vader van mijn dochter, behalve mijn vriend. Inmiddels woon ik aan de andere kant van het land en veel mensen weten niet eens dat mijn vriend niet de vader van mijn dochter is. Niet dat ik erover lieg hoor. Maar als het niet ter sprake komt, vertel ik het gewoon niet.

Ik heb het mijn vriend verteld toen we een paar weken samen waren. Hij schrok er wel van, maar het veranderde onze relatie niet. Mijn dochter was ruim een jaar toen we een relatie kregen en zij ziet hem als haar vader, en hij haar als dochter.

Mijn dochter weet dat mijn vriend niet haar vader is. Meer weet ze er niet over. Als ze oud genoeg is, zal ik haar de waarheid vertellen. Niet de waarheid zoals ik het anderen vertel, maar de echte waarheid.

Wil jij ook je verhaal vertellen? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.