vluchtkoffer

Dingen die ik in mijn vluchtkoffer deed, maar niet gebruikte

Ik heb jullie al eens verteld welke dingen ik was vergeten in mijn vluchtkoffer te doen. Maar er waren ook dingen die ik wel mee had genomen, maar niet heb gebruikt. Sommige dingen zijn in mijn vluchtkoffer blijven zitten en welke dingen dat waren, vertel ik jullie vandaag.

Deze dingen deed ik in mijn vluchtkoffer, maar gebruikte ik niet

Een boek

Ik dacht dat ik wel tijd zou hebben om te lezen na mijn bevalling. Nou, dat boek heb ik helemaal niet aangeraakt en ik had hem dus beter niet mee kunnen nemen.

Een paar tijdschriften

Dat is een beetje hetzelfde verhaal. Ik had nog tijdschriften over de zwangerschap en baby’s in huis liggen, die ik nog niet had gelezen. Ik besloot ze mee te nemen, maar ik heb er vervolgens niet eens meer aan gedacht!

Make-up

Ik had bedacht dat ik op mijn charmantst op de foto’s zou staan, maar ik heb er niet eens aan gedacht om make-up op te doen. Iets met andere prioriteiten enzo..

Een knuffeltje

Ik dacht, ‘dat is leuk om meteen bij de baby in het bedje te leggen’. Waarom? Geen idee, waarschijnlijk had dat te maken met zwangerschapshormonen. Dat knuffeltje is de koffer niet uitgekomen, want na de bevalling vond ik het grote onzin om een knuffeltje bij een pasgeboren baby te leggen.

Speentjes

Ik weet nog dat ik zei ‘ik neem wel een speentje mee, want straks krijst ze het hele ziekenhuis bij elkaar’. Eigenlijk wilde ik haar helemaal geen speentje geven, maar ik nam het toch maar mee. Wat totaal overbodig bleek te zijn!

Een heleboel kleding

Ik nam liever te veel mee dan te weinig, maar ik moet toegeven dat ik dat een beetje heb overdreven. Zowel voor mezelf als voor de baby had ik veel te veel kleding meegenomen!

Wat heb jij in je vluchtkoffer gedaan en meegenomen naar het ziekenhuis, maar vervolgens nooit gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.