berdien

Even voorstellen; gastblogger Berdien

Laatst liet Berdien het kamertje van haar zoontje Boaz zien, en het bloggen beviel haar zo goed dat ze nu ons bloggersteam komt versterken! Vandaag stelt ze zich voor.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik mag gaan gast bloggen! Ik zal mijzelf eerst even voorstellen aan jullie.

Ik ben Berdien, 23 jaar oud. In 2008 leerde ik de liefste, leukste en grappigste man van de wereld kennen. In 2013 zijn we getrouwd. Op 6 augustus 2016 werden wij papa en mama van ons zoontje Boaz. We zijn ontzettend dankbaar dat hij in ons leven is gekomen. Boaz is een heerlijk (groot) mannetje, met een lekker pittig karaktertje. Met zijn drietjes wonen wij in een tussenwoning op de mooie Veluwe, om precies te zijn in Ermelo. Eind van dit jaar zullen we binnen ons dorp verhuizen naar een grotere (koop)woning. Hier kijken we enorm naar uit, want met al die babyspullen komen we ruimte tekort! Herkenbaar?

berdien

In 2015 heb ik mijn diploma gehaald voor de opleiding HBO Pedagogiek. Ik werk 3 dagen in de week als begeleider op een dagbestedingslocatie voor kinderen met een verstandelijke beperking. Ik geniet enorm van het werken in combinatie met het moederschap. Ik vind het heerlijk om voor Boaz te zorgen, maar het is ook heerlijk dat hij 3 dagen in de week heerlijk vertroeteld wordt door zijn opa’s en oma’s en ik even geen mama hoef te zijn. Boaz geniet ook enorm van de dagen bij zijn opa’s en oma’s!

boaz

Sinds december 2016 heb ik een nieuwe hobby gevonden: sporten. Ik sport 3 keer in de week in een sportschool. In eerste instantie ben ik gestart om gewicht te verliezen, maar inmiddels vind ik het zo leuk dat ik het oprecht een hobby kan noemen. Dat terwijl ik altijd een vreselijke hekel aan sporten had ;). Als er ergens nog wat tijd overblijft, vind ik het heerlijk om muziek te maken, te haken, te lezen of met vriendinnen wijntjes/koffietjes te drinken. Ook vind ik het leuk om mijn instagram account bij te houden met leuke fotootjes van wat wij als gezin zoal ondernemen. Je kunt mij volgen als je wilt: https://www.instagram.com/berdienx/  

Ik heb al een hoop verteld, maar als jullie nog iets van mij willen weten dan hoor ik dat graag in de comments, ook als je nog leuke ideeën hebt waar ik over zou kunnen schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.