jaya

Het kamertje van Jaya

Vandaag mogen we binnenkijken in een prachtig kamertje, namelijk het kamertje van Jaya van vier maanden oud. Haar moeder Loes vertelt hierover!

Het kamertje van Jaya

ikea commode

Halverwege mijn zwangerschap kwamen wij erachter dat wij een meisje zouden krijgen. Toen begon natuurlijk het echte werk pas. Kiezen uit alle leuke stijlen, meubels en kleuren voor een babykamer. Aangezien de kamer klein is koos ik ervoor om geen kledingkast neer te zetten, maar een groter commode. Deze witte kast van Ikea is natuurlijk geen echte commode maar hij heeft de juiste hoogte en voldoende opbergruimte dus fungeert prima als commode en kledingkast in een!

vloerkleed oudroze

Ik heb lang getwijfeld of ik in dit hoekje een lekkere luie stoel zou neerzetten. Uiteindelijk heb ik toch besloten om dit niet te doen aangezien deze waarschijnlijk weinig gebruikt zal worden en veel ruimte inneemt. In plaats daarvan kan deze plek straks als speelhoek gebruikt worden. Het oud roze van de muur komt terug in dit vloerkleed van Ikea. Op de muur zie je nog net twee stipjes, ik vond deze muur erg kaal. Daarom kocht ik verschillende maten zwarte stippen-stickers om er op te plakken.

jaya

Het bedje hield ik simpel met een schemerlamp erbij voor in de nacht. Door de zwarte slinger boven het bedje te hangen, komt er toch nog iets zwarts terug naast de stipjes op de muur en de speelgoedmanden.

speelgoedmanden

De speelgoedmanden zijn nu goed gevuld met alle knuffels die wij kregen voor en tijdens de kraamperiode. Later kan hier natuurlijk ook ander speelgoed in.

leren beugels

Detail: deze plank was een oud stuk hout, dat mijn broertje heeft opgeschuurd en geolied. Deze hebben we opgehangen met leren beugels.

deken haken

Detail: De deken in het bedje is gemaakt door mijn moeder. Ze is er direct aan begonnen toen ze wist dat ik zwanger was en hij was net op tijd klaar. Veel bloed zweet en tranen dus 🙂

Wil jij ook het kamertje van je kind(eren) laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.