slaapkamer dreumes

Het kamertje van Joep

Vandaag laat Laura het kamertje van haar dreumes Joep van ruim anderhalf zien. Een stoere en gezellige jongenskamer met erg mooie meubeltjes erin!

Door Laura;

Zoals jullie zien is de kamer van Joep ‘Vintage Blauw/Groen’.. Tenminste dat staat op.de potten verf. Wij vinden het vooral een mooie kleur. Martijn (de papa van Joep) heeft de ladder/plank zelf gemaakt!  Deze wordt vooral gebruikt voor kleertjes die al aan zijn geweest, maar wonderbaarlijk nog niet onder de etensresten en snot zitten! Verder staan er wat knuffeltje op en boekjes op die we lezen voor het slapen gaan. Tja en de commode kast, is gewoon een commode met de meest gebruikte spulletjes er op. En de luieremmer staat natuurlijk in de buurt..

De inhoud van de commode.. Pyjama’s, rompers, sokjes, medicijnspulletjes, zalfjes, wattenstaafjes, thermometer, beddengoed, slaapzakken, hydrofiele luiers.. En dan nog iets met een belachelijke voorraad billendoekjes, vitamine D, en tandenborstels.. (Ik heb 1 keer misgelopen met de doekjes en ben daarna een beetje doorgeslagen met inkopen.) De kledingkast van Joep zit vol kleertjes maat 80/86 en daarnaast nog een hele voorraad ‘allemaal’ gekregen (denkt Martijn 😉 ) kleren van maar 92 tot ?

Het bedje van Joep, met leuke kaartjes er boven die ik ooit recht wilde hangen, dat elke keer vergeet tot ik Joep weer in bed leg… Ze moeten aan een draadje, want er mogen geen gaatjes in de muur zolang de kamer steeds anders is (zegt Martijn, die ook wel een beetje gelijk heeft omdat ik de kamer nog wel eens anders aan het indelen ben en de fotolijstjes dan ineens achter de kast hangen..) Waarvan ik dan zeg: ‘dan zie je de gaatjes ook niet meer ;)’ Daar trapt ie niet in.. Helaas!
Het ‘voorlees’ bankje met ‘Tussens & Aaaapie’ waar we voor het slapen gaan ‘Koekkie Sezen’. Naast het boekje lezen wordt het bankje ook vaak gebruikt tijdens nachtelijke schreeuwpartijen om Joep weer tot rust te brengen.. #mijnkindslaaptnietaltijddoorpomtidomtidom…

Niks bijzonders, een speelkleed, een bak voor duplo, een doos met blokken en een mand vol ander speelgoed en knuffels.. Zijn kamertje ziet er ook alleen zo uit als hij zelf niet thuis is. Normaal gesproken ligt de duplo door de kamer, blokken in zijn bed en in de luieremmer, de speelgoedmand ligt overhoop, boekjes op de grond en met een beetje geluk heb ik zijn kast of lades open laten staan en ligt de volledige inhoud ook op de grond, of op de trap..
Wil jij ook je baby- of kinderkamer laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.