Het kamertje van Roan

Door Tiffany – Voordat je de kamer van Roan binnen gaat hangt er op de deur een hanger gemaakt door mijn schoonmoeder. Martijn heeft zijn schuur buiten benoemd tot man cave en we vonden het een leuk detail als we dan de kamer van Roan zouden benoemen tot little man cave.

Zodra je de kamer binnenloopt zie je het ledikantje staan met daarvoor zijn wasmand van 4sprouts.

ook superhelden moeten slapen

Boven zijn ledikantje hangt een poster. Ik vond de tekst tijdens mijn zwangerschap heel leuk maar nu hebben we Roan ook echt benoemd tot onze kleine superheld dus is het nog toepasselijker.

Boven zijn bedje hangt een vliegtuigje met daaraan een slinger, deze heb ik laten maken door een webshop die ze nu helaas niet meer maakt, ik vond hem erg tof als detail in zijn kamer.

babykamer inspiratie

Naast het ledikantje staat de commode met daarop een aankleedkussenhoes van de webshop van mede gastblogger Laurie; ByLauz, wat een leuk toeval! Op het plankje staat een onder andere een doosje met Roan zijn eerste voetafdruk toen hij net 1 maand oud was, een fotolijstje met teksten geschreven door iedereen die op mijn babyshower was en een knuffel gehaakt door een vriendin met Roan zijn naam erop. Ik ben erg blij met onze luieremmer die naast de commode staat. Eerst wilde ik er geen maar wat ben ik blij dat we er toch één hebben genomen, het scheelt een hoop stank.

Tegenover de commode staat Roan zijn kledingkast met erop vooral een hoop knuffels waar ik nog een plekje voor moet creeëren en een luiertaart met maatje 3 luiers. Daarnaast staat het badje, een extra maxi cosi en een halfvolle heliumballon die ik kreeg van mijn zus toen ik net bevallen was.

Even een kijkje in Roan zijn kledingkast waarin momenteel maatje 56 & 62 hangt. 62 past hij nog niet maar ik heb het er altijd graag naast hangen voor het geval hij er ineens wel in past. Verder ligt op het plankje daarboven vooral dingen die nog niet gebruikt worden en een extra boxkleed voor als de andere in de was moet. Het plankje daaronder ligt vol met alles voor het wiegje en ledikantje en een kistje met zijn medische spullen voor de maandelijkse RS virus prik. En het onderste plankje bevat luiers, zwemluiers en billendoekjes.

kruidenrekjes boekenplakjes

En dan mijn grootste trots, gejat van mijn zus (die het idee weer van Pinterest had); Ikea kruidenrekjes als boekenplankjes! Op een hoogte waardoor Roan later zelf zijn boekjes kan pakken mocht hij een boekje voorgelezen willen hebben.

Wil jij ook je baby- of kinderkamer laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl. 

3 reacties

   1. Ben meteen even op de site gaan kijken ,
    wat een leuke spulletjes .
    Het vosje is superleuk ,
    wij wonen namelijk in … Vosselaar ( België ) .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.