babyfloat

Lekker zwemmen met de BabyFloat + win!

Misschien denk je nu ‘Dat ziet er vreemd uit…’. En ik moet toegeven dat ik het ook een beetje gek vond toen ik voor het eerst een BabyFloat zag. Maar hoe meer ik erover lees, hoe enthousiaster ik word. Baby’s schijnen het heerlijk te vinden om rond te dobberen in de BabyFloat, omdat ze lekker veel bewegingsvrijheid hebben. Ben je ook benieuwd naar de BabyFloat? Lees dan even verder, want ik mag er eentje weggeven.

Bewegingsvrijheid

De bewegingsvrijheid die de zwemband de baby biedt, draagt bij aan een goede ontwikkeling van de spieren en doorstroming van het hart. Ook bij krampjes en overstrekking kan het een uitkomst bieden. Na 9 maanden te spenderen in de private-mama-spa (lees: de baarmoeder), brengt BabyFloat dit gevoel voor de baby weer terug. Zo kunnen de allerkleinsten, vanaf 8 weken, weer heerlijk rondzwemmen. En in tegenstelling tot veel andere zwembandjes, koelt bij de BabyFloat het lijfje niet af boven water.

Over BabyFloat

Een zwemband om de nek van een baby? Ja, dit ziet er een beetje raar uit. Hoe werkt het? Vrij simpel! Je blaast de BabyFloat op en schuift het middels een eenvoudige sluiting om de nek van de baby. Er zijn geen scherpe randen aanwezig.

Babyfloat is een Nederlands merk dat ruim een jaar geleden werd opgericht en in korte tijd wereldwijd een enorme hype heeft neergezet. Om het merk heen is tevens een grote Instagram community ontstaan, waar ouders trots hun foto’s en filmpjes insturen van hun kinderen met de BabyFloat.

baby float

Winnen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan heb ik goed nieuws voor je; ik mag namelijk een BabyFloat weggeven. En je mag zelf kiezen in welke kleur je hem wil winnen. Je kunt kiezen uit roze, blauw, oranje, groen of geel.

Om kans te maken doe je het volgende;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en welke kleur je zou willen winnen.
 • Vul een geldig e-mailadres in in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.
 • Like dit bericht op Facebook en laat een reactie achter.
 • Ik zou het erg leuk vinden als je onze Facebookpagina liket.

Je kunt meedoen tot en met zondag 30 september 2018, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking met BabyFloat.

18 reacties

 1. Onze kleine Prinses dobbert nu nog lekker in het private-mama-spa. Alleen komt de sluitingstijd steeds dichterbij! Daarom heel nieuwsgierig naar de roze babyfloat om het spa gevoel weer terug te laten komen 😉

 2. Leuk voor onze vakantie naar texel over een paar weekjes. Onze kleine meid is nu al een waterrad, dit zal ze geweldig vinden denk ik! Ik ga voor de oranje kleur!

 3. Ik heb ze wel vaker gezien inderdaad..ze heb en ze hier in Almere ook bij de baby spa..
  Lijkt mij super om er eentje te winnen voor ons Zoontje die in januari geboren zal.worden. in de kleur groen.

 4. Ik vind het er niet vreemd uitzien, hooguit een beetje spannend! Ik zou het graag eens proberen met mijn 3de meisje op komst, de roze dus!

 5. Wat schattig zeg! Ik maak erg graag kans op een groene. Denk dat we er veel gebruik van gaan maken. Samen zwemmen is leuk en fijn!

 6. Wat een bijzondere winactie! Ik doe gráág mee! Op dit moment verwachten we een pleegbaby die bij ons komt wonen. Een bijzondere periode dus die ongetwijfeld ook zwaar gaat worden, heel spannend allemaal. We hebben al vaker pasgeboren pleegkindjes verzorgd en vaak zijn deze kindjes gespannen. Ik zou graag meedoen voor ons komende pleegbaby’tje omdat ik het kindje nu al alles gun wat ik haar kan geven. En soms lukt het écht niet om een kindje te laten ontspannen, wat zou deze dan goed uitkomen!

  Fijne dag!!!

 7. Leuk … ik doe graag mee. Wij verwachten in november ons 4e kindje. De babyfloat lijkt me heel erg handig … en gezellig dat de baby al veel sneller met broers en zus kan badderen. Wij zouden de oranje wel mooi vinden.

 8. Ik doe graag mee voor een roze voor mijn kleine meisje. Ze is echt onmogelijk vast te houden in het water. Want zodra ze mee mag zwemmen en het water in mag heeft mama eigenlijk 4 handen nodig omdat ze zo verschrikkelijk wild word als ze het water in mag. En met haar 3 maanden oud is ze al een behoorlijk wildebras dus dan is zo een bandje een uitkomst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.