Uitje; De Efteling

Leonie is moeder van twee dochters en gek op leuke uitjes. Die zal ze regelmatig met ons gaan delen. Het eerste uitje wat ze met ons deelt is De Efteling!

Uitjes in Brabant

Vanaf deze maand ga ik jullie iedere maand meenemen naar een leuk uitje in het mooie Brabant. Door jullie mee te nemen in mijn uitjes, hoop ik jullie op leuke ideeën te brengen voor leuke uitjes in Brabant, van goedkope uitjes tot duurdere dagjes weg in pretparken. Er is genoeg te doen in deze mooie provincie. Deze maand neem ik jullie mee naar één van de mooiste uitjes in Brabant, misschien wel één van de mooiste dagjes weg in heel Nederland, De Efteling.

Afgelopen zaterdag ben ik gezellig met mijn twee dochtertjes en mijn broer en zus naar De Efteling geweest. Echt een familie-uitje. Het was erg warm, zeker 29 graden, daardoor zag ik er dit keer wel een beetje tegenop. Gelukkig viel het erg mee, we hebben weinig last gehad van de hitte. Op de zaterdagen in de zomer is het park tot elf uur open, dit omdat er dan het NegenPleinenFestival plaats vindt.

NegenPleinenFestival

Dit is de eerste keer dat ik het NegenPleinenFestival heb meegemaakt. Dit feest is een leuke aanvulling op het toch al zo leuke park. Erg fijn ook dat het park hierdoor extra lang open was. Hierdoor hebben we ondanks de drukte toch veel kunnen zien. De nieuwste attractie Symbolica stond boven aan ons verlanglijstje voor deze dag. We hadden deze attractie nog niet gezien. Uiteindelijk hebben we hier 35 minuten moeten wachten, mijn dochter Naomi was helemaal onder de indruk.

’s Avonds had ze het nog over Symbolia. Mijn dochtertje Joëlle van anderhalf vond de attractie met de walvisjes het leukst. Hierin zit je in bootjes die rondjes draaien en tegelijk omhoog en omlaag gaan. In de Efteling kun je met kinderen natuurlijk niet om het Sprookjesbos heen, dit was de eerste keer dat Naomi niet bang is voor de draak!

efteling

Het was echt een hele leuke en gezellige familiedag, een hele dag alleen maar genieten. Niets kan een dag zo bijzonder maken als die lach op het gezicht van je kinderen.

Mooiste pretpark van Nederland

De Efteling is naar mijn mening echt het mooiste pretpark van Nederland. Ik ben er gewoon een beetje verliefd op.

Volgende week word mijn dochter Naomi alweer 5 jaar oud, als verrassing ga ik dan weer een dagje samen met haar naar De Efteling. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen.

Liefs

Tot volgende maand met weer een nieuw uitstapje

Wil jij ook een leuk uitje met ons delen? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.