kaatsheuvel

Tip: het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel, op 500 meter van de Efteling!

Als je de plaatsnaam Kaatsheuvel hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan de Efteling. Logisch, want dat is natuurlijk een ontzettend leuk pretpark. Zelf wil ik er ook heel graag weer een keertje naartoe, maar het is zo ver. Sinds kort is daar een nieuwe perfecte oplossing voor; een compleet nieuw en duurzaam hotelconcept. Op maar 500 meter van de Efteling ligt het GuestHouse Hotel!

GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Je zult je meteen helemaal thuis voelen in dit hotel. Het hotel heeft grote huiselijke kamers (met zelfs 6 persoons bedden!), een grote tuin met moestuintjes, hutten met glijbanen en zandbakken voor de kinderen. Het kloppend hart van het hotel is de Kitchen. Hier kun je natuurlijk heerlijk eten, maar je kunt ook meekijken in de pan, een hapje proeven en zelfs van de chefs leren hoe je de heerlijkste gerechten kan maken!

hotel

De kamers

Het hotel heeft drie verschillende type kamers; Bunkhouse Rooms, Greenhouse Rooms en Farmhouse Rooms. De 28 BunkHouse Rooms beschikken over het eerste 6-persoonsbed van Nederland! Een gave kamer waar ook de kids een leuke verrassing zullen vinden.

De 33 Greenhouse Rooms liggen aan de west- en zuidvleugel van het hotel, zowel grenzend aan de daktuin als aan de straatkant. Geschikt voor 1-5 personen. Een heerlijk tweepersoonsbed en voor de kids een avontuurlijk stapelbed. Maar ook 5 vrienden kunnen van deze kamer genieten. Het extra bed komt namelijk onder uit het stapelbed!

Verspreid door het hotel liggen de 8 bijzondere FarmHouse Rooms. Grote kamers, sommigen wel meer dan 30m2 groot met heel veel leefruimte. 2 FarmHouse Rooms zijn speciaal ingericht als MiVa (MinderValide) kamers tot aan 6 personen, 4 kamers hebben een uitgebreide zithoek en zijn geschikt voor 3-6 personen en 2 kamers kunnen maar liefst groepen, gezinnen of families tot 8 personen herbergen. Hoe gezellig kan het worden?

Vlakbij de Efteling

Als je op zoek bent naar een hotel omgeving Kaatsheuvel is dit natuurlijk perfect. Vanaf hier kun je lopend naar de Efteling! Het hotel ligt op slechts 500 meter afstand, waardoor het de perfecte locatie is voor een (familie)weekendje weg. Het hotel is nog maar net geopend, de opening vond plaats op 7 juni 2018.

Efteling arrangementen

efteling

Het hotel heeft speciale Efteling arrangementen. Je kunt kiezen uit het small, medium, large en extra large package. Op de site van het GuestHouse Hotel lees je hier meer over. Oh, en ook leuk om te weten; voor kinderen onder de vier jaar betaal je niks! Zij mogen gratis komen slapen in het GuestHouse Hotel!

Ga jij weleens naar de Efteling? En ben je toevallig nog op zoek naar een hotel omgeving Kaatsheuvel?

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.