verjaardagen

Verjaardagen op een hoopje

Door Eefke – Soms hoor je van die verhalen dat er veel verjaardagen van een familie (of zelfs een gezin) in een bepaalde periode van het jaar vallen. Nou ik heb zo’n (schoon)familie. En desbetreffende maand? AUGUSTUS!

Verjaardagen

Toen we een relatie kregen had ik dat niet zo door.. Oh leuk, net als mijn moeder en broertje ben jij ook 2 dagen na elkaar jarig met jouw moeder. En daarmee was de kous af. Leuk! Soms even puzzelen met wie viert wanneer maar dat kwam eigenlijk altijd wel goed.

Augustus

Inmiddels hebben we een eigen gezin en je raad het.. Onze kinderen zijn in AUGUSTUS jarig. En om het dan nog spannender te maken: onze zoons zijn jarig, mijn man, mijn schoonmoeder en ondertussen is er ook nog een nichtje bij gekomen. Om nog maar niet te zwijgen over mijn petekind en het dochtertje van een van onze beste vrienden. En dan vergeet ik er vast nog  meer te noemen.

Uitdaging

Begrijp me niet verkeerd; je hebt het niet in de hand.. Het is uiteindelijk super gezellig allemaal, maar ieder jaar lijkt het een grotere uitdaging te worden om de verjaardagen los te vieren. Zal dan ook maar gewoon eerlijk toegeven dat onze kinderen de grootste uitdaging zijn. Ik was 2 keer op 10 augustus uitgerekend.. Al schoof de datum de 2e keer wel iets naar voren naar 8 augustus, maar ik kan je wel zeggen dat ik het Spaans benauwd kreeg. Uiteraard moesten we hard lachten bij de verloskundige maar ik hoopte wel echt vurig dat beide kinderen hun eigen verjaardag zouden hebben. Gelukkig gebeurde dat ook. Al liep de verjaardag van de oudste vorig jaar wel wat in de soep door de kraamweek. Maar die schade hebben we inmiddels ingehaald.

Wie van jullie heeft dat ook? Een heuse feestmaand in de familie? En hoe gaan jullie hier mee om? Wij hebben besloten om voor de kinderen in ieder geval (tot ze zelf anders aangeven) ze heel duidelijk een eigen feest te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.