schoencadeautjes

Leuke AliExpress schoencadeautjes!

Ik ben gek op AliExpress en ik heb er al van alles en nog wat besteld. Nu de zomer voorbij is, besloot ik alvast op zoek te gaan naar leuke schoencadeautjes. Want hoewel AliExpress ontzettend leuk is, duurt het verzenden wel eens wat langer. Dus om ervoor te zorgen dat ik alles op tijd in huis heb, besloot ik op tijd wat dingen te bestellen. Want als we nu cadeautjes bestellen, zijn ze er vast wel voordat Sinterklaas in ons land aankomt.

aliexpress

Pop up diertjes

Kennen jullie deze nog? Ik had vroeger zoiets, en ik vond het zo leuk dat ik ze tegenkwam op AliExpress! De prijs is erg fijn, je betaalt er op dit moment € 0,98 voor. Heel erg leuk voor jonge kinderen, en de link vind je hier.

houten camera

Houten camera

Ook hier was ik als kind gek op; speelgoedcamera’s. Ik maakte overal foto’s van, en volgens mij kreeg ik er ook ooit eentje van Sinterklaas. Hij kost € 5,87 en je vindt de link hier.

armband kind

Mooie sieraden

Voor de jongens en meisjes die van sieraden houden, is het natuurlijk hartstikke leuk om dat in hun schoen te krijgen. Althans, ik denk dat mijn peuter er heel blij van wordt. Ik kwam deze armband tegen voor € 3,13 en je vindt hem hier.

snijfruit

Snijfruit en – groente

Voor de topchefs to be; spulletjes om lekker mee te koken! Mijn kinderen zijn er gek op. Deze set bestaat uit 12 dingetjes en hij kost € 3,03. Je kunt de link hier vinden.

vis puzzel

Vis puzzel

Puzzels zijn natuurlijk sowieso leuk, maar deze vis puzzel is wel heel gaaf. Er zit een hengeltje bij, waarmee je de visjes eruit kunt vissen. En daarna zet je de puzzel weer in elkaar! Deze vis puzzel kost € 3,10 en je vindt hem hier.

fidget roller

Fidget roller

Na de fidget spinner schijnt de fidget roller de nieuwe hype te worden. Natuurlijk heeft ome Ali ze ook, en wel voor het fijne prijsje van € 1,27. Je vindt de link hier.

houten puzzel

Puzzel met getallen

Heel erg leuk, en ook nog eens educatief! Deze slang kost € 3,76 en je vindt de link hier.

magisch tekenbord

Magisch tekenbord

Mijn peuter kreeg vorig jaar een magisch tekenbord van Sinterklaas, en ze speelt er nog steeds bijna iedere dag mee. Dit is dus echt een aanrader! Deze versie heeft naast een pen ook stempels, en je betaalt er € 4,24 voor. Je vindt de link hier.

Ben je op zoek naar nog meer leuke AliExpress spulletjes en kleertjes voor je kinderen? Kijk dan eens in deze Facebookgroep!

Zijn jullie al bezig met schoencadeautjes?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.