#tijdvoorons

#TijdVoorOns

Tijd vrij maken voor je kinderen; het schiet er wel eens bij in. Even samen iets leuks doen, zonder afleiding van iets anders. Iedereen is druk en niemand heeft tijd, maar zowel voor je kinderen als voor jezelf is die tijd ontzettend fijn. Kijk dit filmpje maar eens!

#TijdVoorOns

Kinderen vinden het heerlijk om samen met hun ouders te spelen en het is ook nog eens ontzettend belangrijk voor hun ontwikkeling en jullie band met elkaar. Helaas is de verleiding vaak groot om na een lange werkdag te zeggen: ”nu even niet lieverd”. En dan is daar ook nog die mobiel, die de hele dag je aandacht vraagt….

Tijd voor elkaar

De bedenkers van de campagne #tijdvoorons vinden het ontzettend belangrijk om ouders van nu bewust te maken van het belang om zelf met je kinderen te spelen. Deze video is dan ook bedoeld als een kleine aanmoediging en wil zeker niet belerend zijn.
Bovendien, we zouden het bijna vergeten, maar spelen met je kind is gewoon ontzettend leuk en ontspannend. Ook voor jou!

De video

Dat zet je wel even aan het denken, niet? Kinderen vinden het zo fijn om samen met hun ouders iets te doen… Dat zouden we echt vaker moeten doen, want die quality time is zo belangrijk!

Wij zijn benieuwd: Hoe zit dat bij jullie? En welke tips hebben jullie om meer (speel)tijd te maken voor je kind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.