bylauz

Win een BYLAUZ wafeldeken ter waarde van €49,95!

Door Laurie – Zoals jullie in mijn intro konden lezen run ik een eigen webshop en baby productenlijn. Onze BYLAUZ lijn bestaat voor het grootste gedeelte uit een wafelcollectie. Wikkeldoeken, aankleedkussenhoezen, wieg en ledikantdekens die allemaal met veel liefde met hand worden gemaakt! Bijna al onze producten in de webshop zijn handmade. Zo verkopen wij naast onze eigen producten leuke gehaakte spullen van het merk Biebies. Vooral de boxmobielen, wagenspanners en muziekdoosjes zijn zeer geliefd.

Ook hebben wij unieke geboorteborden in de vorm van een wieg, auto of wolk van het merk VillaKnus. Studio Cotton&Clay levert mooie handgemaakte en unieke toilettasjes. Onmisbaar voor mama’s verzorging en make-up, maar ook handig om als luieretui te gebruiken. En vanuit België zorgt het merk Finnshandmade er in onze shop voor dat jullie kindjes van leuke kleertjes worden voorzien. De leukste houten spulletjes zoals naam, aftel en mijlpaalblokken verkopen wij van het merk Byjufz. Een leuke greep uit ons assortiment van alle hippe dingen die je momenteel in bijna elke kinderkamer tegenkomt. En het mooiste is, je kunt alles zelf samenstellen! Kies zelf je stoffen, vormen, kleuren en figuurtjes. Dat is het voordeel van custom made! Zo blijven wij en jullie eigen gekozen combinaties uniek!

Nu zullen jullie hebben gemerkt dat er van de wafelcollectie op dit moment weinig meer te vinden is op de site. (Op wat modelletjes na, die nog op voorraad liggen. Die zijn trouwens  AFGEPRIJSD!) Dat komt doordat ik zelf momenteel 34 weken zwanger ben en het wat rustiger aan moet gaan doen.  De laatste bestellingen worden er door gewerkt en dan ga ik met (een soort van) verlof! De webshop zal gewoon tot het laatste moment open blijven. Daarna zal deze een paar weekjes dicht gaan. Wanneer dit precies is zullen jullie vanzelf zien. Dit is dus de laatste kans om nog een BYLAUZ wafeldeken te bemachtigen! (Voor de komende tijd dan 😉 )

Samen met ‘Voor mama’s door mama’s’ geven wij een BYLAUZ wafeldeken weg ter waarde van €49,95!!!

Die je uiteraard helemaal zelf mag samenstellen!
Wie weet mogen we jou en je ‘little one’ gelukkig maken!

De actie loopt via Facebook en Instagram.
Wat mag je doen om kans te maken?

Facebook

LIKE Voormamasdoormamas & BYLAUZ lifestyle for little ones
TAG je vienden
DEEL het bericht over deze winactie

Instagram

VOLG ons op instagram; @voormamasdoormamas & @bylauznl
REPOST de foto onder #bylauzmamasgiveaway

Succes allemaal!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.