Wat zetten we met Pasen op tafel?

Het is alweer bijna Pasen en ik besloot eens op zoek te gaan naar leuke, lekkere en kindvriendelijke dingen om op tafel te zetten. Dingen voor tijdens de brunch, als bijgerecht, tussendoortjes en ik laat jullie ook een lekker toetje zien. Niet bedacht en gemaakt door mij, maar door collegabloggers die wél goed zijn in de keuken.

Gevulde paaseieren

Deze gevulde eieren vind ik echt zó leuk! Op Karenz.nl vind je het recept en je hebt er helemaal niet veel ingrediënten voor nodig. Erg leuk voor bij de brunch, lunch of als bijgerecht bij het avondeten. Oh, en ze kunnen natuurlijk ook als hapje! Ze zullen vast goed in de smaak vallen.

Hartige roomhoorns met eiersalade

Net even iets anders dan gewone croissantjes zijn deze roomhoorns met eiersalade. Perfect voor bij de brunch of lunch, en je hoeft geen keukenprinses te zijn om te ze maken.

Tosti muffins

Muffins, maar dan een beetje anders. Ze zullen het erg goed doen bij kaasliefhebbers, en de meeste kinderen vinden dit ook erg lekker. Het recept hiervan vind je hier.

Gezondere paaskransjes

Dit recept staat op Lovetocookhealthy.nl en je kunt ze helemaal zelf maken! Niet zo moeilijk, en in totaal ben je er ongeveer 50 minuten mee bezig. Ze zien er leuk uit, ze zijn een stuk gezonder dan de meeste paaskransjes en ik twijfel er niet over of ze lekker zijn!

Paashaas chocoladecupcakes

Wil je zelf iets lekkers maken voor bij de thee? Kijk dan eens naar het recept van deze paashaas chocoladecupcakes! Ontzettend leuk, origineel en natuurlijk ook hartstikke lekker.

Vogelnestje met paaseitjes

Kijk nou hoe leuk dit eruit ziet! Het is niet moeilijk en je zou ze ook samen met je kinderen kunnen maken. Hier vind je het recept.

Cake eieren

In plaats van gewone paaseitjes, kun je ook cake eieren maken. Heel schattig en leuk voor bij de koffie of thee. Op Simplethoughts.nl vind je het recept!

Kidsproof toetje voor op de Paastafel

En last but not least; een lekker en kidsproof toetje. Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig en het is helemaal niet moeilijk om te maken. Je vindt het recept op Coolestkidontheblog.com.

Weet jij al wat je met Pasen op tafel gaat zetten?

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.