Super leuk; je eigen foto op een tuinposter

Laatst vertelde ik jullie al dat we deze lente bezig gaan in de tuin. We willen een moestuintje maken, en de tuin moet nog wat gezelliger worden. Een leuke manier om dat op een persoonlijke manier te realiseren, is door middel van een tuinposter! Vandaag vertel ik jullie daar wat meer over.

Ik koos voor een foto die ik in 2014 tijdens onze huwelijksreis in Italië maakte. Geen foto van ons zelf, want voor buiten vind ik een ander soort foto leuker. Onze huwelijksreis was onze laatste vakantie met zijn tweetjes, en op dat moment was ik 13 weken zwanger van Nomi. Zij was er dus ook een beetje bij en deze we hebben erg goede herinneringen aan die vakantie, en dus ook aan deze foto.

De poster is 90 x 120 cm, het is dus een flinke poster die lekker opvalt. Natuurlijk kun je ook voor een kleinere poster gaan, maar ik vond dit wel heel gaaf.

tuinposter

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de foto op de poster. Ondanks dat de poster zo groot is, blijft de foto vrij scherp en de kleuren komen mooi uit. We gaan hem binnenkort ophangen en ik weet zeker dat het heel gezellig zal staan!

Je kunt je gepersonaliseerde tuinposter bestellen via Tuinposteropmaat.nl, een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl.

Deze poster is opgestuurd voor een review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.