Dit wil je niet missen; de nieuwe collectie van Bunnies Jr

De herfst is begonnen en de kans dat je kindje nog in de schoenen van vorig jaar past, is niet zo heel groot. Op dit moment is de nieuwe collectie van het schoenenmerk Bunnies Jr binnen en die wil je niet missen, de collectie bestaat namelijk uit heel veel leuke schoenen en laarzen voor jongens en meisjes. De collectie begint bij maatje 18 en loopt door tot en met maat 35. Heeft je kind een grotere maat? Kijk dan eens naar de collectie van de grote zus van Bunnies Jr; Braqeez!

Toe aan nieuwe schoenen?

Wist je dat kinderen van 1 tot en met 3 jaar ongeveer 3 schoenmaten per jaar groeien? Kinderen van 4 en 5 gaan jaarlijks ongeveer 2 schoenmaten omhoog, kinderen van 6 en 7 1 a 2 en als je kind tussen de 8 en 10 is, heeft je kind ongeveer 1 keer per jaar grotere schoenen nodig. Als ze vervolgens een groeispurt gaan maken, hebben ze soms binnen 3 maanden al een grotere schoenmaat nodig.

Verschillende loopfases

Kindjes die net beginnen te lopen hebben hebben natuurlijk een ander soort schoen nodig dan een kind dat al jaren ervaring heeft met lopen. Daarom heeft Bunnies Jr verschillende loopfases, namelijk:

  • Baby, voor kindjes die zich optrekken aan meubels en hun eerste stapjes zetten
  • Flex, voor kindjes die lang meubels lopen en ook al wat losse stapjes kunnen zetten
  • Stap, voor kinderen die goed zelfstandig kunnen lopen
  • Super stap, voor kinderen die kunnen rennen, dansen en springen

De nieuwe collectie van Bunnies Jr

Nu ben je vast benieuwd geworden naar de schoenen en daarom zal ik je een deel van de collectie laten zien.

De meidencollectie

De meidencollectie bestaat uit veel leuke laarsjes in verschillende kleuren. De kleuren zwart, bruin en wit komen veel voor, afgewisseld met andere kleuren zoals de multicolour laarsjes op de tweede rij. Veel meisjeslaarzen hebben zowel veters als een rits, waardoor je kind de laarzen makkelijk zelf aan en uit kan doen. Handig!

De jongenscollectie

Ook de jongenscollectie is erg gaaf en er is genoeg keuze. Een kleur die je veel ziet is mosgroen, een kleur waar ik persoonlijk groot fan van ben. De collectie bestaat vooral uit stoere hoge sneakers die perfect zijn voor het koude herfst- en winterweer.

Heb jij al nieuwe kinderschoenen gekocht voor deze herfst en winter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.