dinosaurus

Elsa, een piraat of toch liever een dinosaurus? Hier vind je echt leuke verkleedkleding!

Een Elsa jurk zal bij veel kleine meiden waarschijnlijk erg goed in de smaak vallen. Erg leuk als bijvoorbeeld verjaardagscadeautje of voor de feestdagen. Maar wist je dat er nog veel meer leuke verkleedkostuums voor kinderen te vinden zijn? Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere piraat, een ridder of een dinosaurus?

Elsa verkleedkleding

elsa

Als je een meisje van 3 jaar of ouder in huis hebt, heb je misschien al wel een Elsa jurk. Ik ken weinig jonge meisjes die Elsa níet leuk vinden. Mijn driejarige peuter is gek op Elsa en heeft haar Elsa jurk regelmatig aan. Op Vegaoo kun je verschillende jurken voor verschillende prijzen vinden, waaronder de jurk op de foto hierboven.

Een piratenkostuum (voor meisjes)

piraat meisje

Bij een piratenkostuum denk je misschien aan een jongen. Maar wist je dat er ook hele stoere piratenkostuums voor meisjes te koop zijn? Die op de foto hierboven bijvoorbeeld! Lekker meisjesachtig door het roze, maar daarnaast ook hartstikke stoer! Perfect voor een leuk rollenspel!

Ook ridders kunnen meisjes zijn

ridder

Er is talloze leuke ridder verkleedkleding voor kinderen te vinden op Vegaoo. Veel voor jongens, maar ook zeker voor stoere meiden. Want ook meiden vinden het leuk om een stoere ridder te zijn, toch?

Niet een prinses, maar een prins!

verkleedkleding prins

Prinsessenkostuums zie je overal en veel meisjes zijn er dol op. Maar ook prinsenkostuums zijn hartstikke gaaf! Kijk bijvoorbeeld eens hoe leuk het kostuum op de foto hierboven is!

Of toch een dinosaurus?

dinosaurus

En kijk nou, hoe schattig is dit? Vegaoo heeft hartstikke veel dinosaurus kleding voor kinderen, waaronder dit mega lieve pakje! Zo’n klein dinosaurusje is toch om op te vreten?

Zijn jouw kinderen ook zo gek op verkleden? En heb je veel verkleedkleding in huis?

vmdm

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.