dorene

Even voorstellen; gastblogger Dorene

Vandaag stelt onze nieuwste gastblogger Dorene zich aan jullie voor, en de komende tijd zal ze jullie zo nu en dan een kijkje geven in haar leven!

Dorene

Mijn vader had mijn naam verkeerd verstaan. Ik vind het een lollig verhaal dat ik altijd graag vertel. Mijn vader werkte als monteur en een van de chauffeurs was opa geworden, Dorene heette zijn kleindochter. Wat een prachtnaam dacht mijn vader en mijn moeder was het met hem eens. Bleek enkele maanden, en een wolk van een dochter later, dat het hele kind geen Dorene heette maar Dorothea.

Het leven draait om mooie verhalen en ik vertel ze het liefst door middel van mijn camera. Over mijn leven schrijven is een nieuwe uitdaging. Niet elk onderdeel van mijn leven kan ik fotograferen, zoals het lesgeven op het voortgezet onderwijs en het leven binnen een kerk.

Mark en Ike

Op 16-9-2016 ben ik getrouwd met mijn lieve schat Mark. Ik verruilde mijn halve studentenleven in Groningen voor een rustig leventje in Maarssen. Ik begon aan mijn tweede baan als docent Engels en de overstap ging vrij snel en soepel. Al mis ik mijn mede noorderlingen soms wel. Na een klein jaartje te hebben samengewoond in Maarssen verhuisden we naar Vianen naar een degelijk rijtjeshuis, vanuit hier zijn we in het prachtige Hierden getrouwd wat mooi tussen onze beide families in ligt.

Op mijn werk kregen veel collega’s kleintjes de afgelopen tijd en collega’s keken mij vervolgens aan met de vraag of ik nog even wachtte. Allemaal goedbedoeld maar ondertussen had ik net te horen gekregen dat ik PCOS had, een ziekte waarbij je hormonen niet goed werken waardoor er blaasjes in je eierstokken ontstaan, daarover later meer. Desondanks raakte ik na een maandje in verwachting, iets wat ik altijd een wonder zal blijven vinden. Op 18-2-2018 is onze prachtige zoon ‘Ike’ geboren.

Fotografie

Ik heb fotograferen altijd al leuk gevonden. Als jonge meid stond ik het liefst model en naarmate ik ouder werd vond ik het geweldig om creatieve shoots te bedenken. Ik vind het nog steeds geweldig maar ben vaak onzeker als ik andere mensen moet fotograferen. Ike is natuurlijk mijn favoriete model op het moment.

Een ander onderdeel uit mijn leven is de fantasy wereld. Ik ben hiermee in aanraking gekomen door mijn man die LARPT (moet je voor de grap eens googelen). Larpen zelf is niks voor mij maar het maken van kostuums vind ik wel erg leuk. Ook deze wereld leg ik graag vast op camera.

De komende tijd zal ik af en toe een kijkje geven in mijn leven.
Wil je ook gastbloggen op Voormamasdoormamas.nl? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.