laurie

Even voorstellen; gastblogger Laurie

De zoektocht naar gastbloggers gaat hartstikke goed, ik heb een aantal hele leuke reacties binnengekregen. Ook van Laurie, zij stelt zich vandaag voor.

Laurie

Hallo lieve mama’s (en verdwaalde papa’s zijn natuurlijk ook van harte welkom),

Mijn naam is Laurie, en terwijl ik dit schrijf hangt er een (bijna) peuter van 22 maanden aan mijn been. Ik ben stapelgek op mijn kleine knul, maar soms baal ik ervan dat we geen behang in de woonkamer hebben 😉

Ons gezin

Mijn kleine vriendje heet Vinz, en sinds vorige week heeft hij besloten dat hij z’n middagslaapje prima kan missen. Daar ben ik heel blij mee (not), want ik ben 33 weken zwanger van zijn broertje of zusje. Zijn papa en ik zijn acht jaar samen, waarvan dik twee jaar getrouwd. Daarnaast heb ik mijn lieve vriendinnetje Snow nog. Ons hondengezinslid (en de degene  waar we totaal geen werk mee hebben, haha). Behalve de afgelopen weken rond oud en nieuw. Terwijl ik ’s avonds met een zieke huilende Vinz op de bank zit (die heel hard zijn best doet om niet in slaap te vallen), tilt mijn man Snow naar de hondenbak een paar straten verder.  Het arme beest is als de dood voor vuurwerk en weigert te wandelen. Verder is het een schat van een hond. Ik kan er zo van genieten wanneer Vinz ’s ochtens naar Snow toe rent om haar te begroeten, en hij als dank nog een lief kusje terug krijgt (ja ja, weerstand). Vervolgens sjeest hij naar de koelkast en roept hij ’tinken’ (drinken),  ‘leefstij’ (leverpastei) en ‘dood’ (ja sorry, hiermee bedoelt ons kind ‘brood’). Een geweldige leeftijd met een eigen willetje. Al moet ik ook toegeven dat ik er wel weer naar uitkijk om zo’n piepklein hummeltje vast te houden. En dat ik het soms ook best pittig vind om met een dikke buik achter hem aan te vangen. Ik ben ook erg benieuwd hoe hij straks als grote broer reageert. Gelukkig heb ik de liefste man van de wereld , die me naast zijn super drukke baan zo veel mogelijk probeert te helpen met alles.

Eigen webshop

Naast mijn rol als mama run ik een eigen babyproducten lijn en webshop; ByLauz.nl. Momenteel ligt mijn eigen lijn alleen even plat, omdat ik het wat rustiger aan moet doen in verband met de zwangerschap. Dus ik heb voor volgende week voor mezelf maar een verlof ingelast en dan hoef ik alleen de webshop te runnen. Nu kan ik lekker gaan klussen aan de babykamer,  en alle kleertjes en spulletjes eens uit gaan zoeken. Oja, en jullie af en toe op de hoogte houden van alle gewone dagelijkse en ongewone gekke dingen die zich in mijn leven afspelen. Met onze nachtbraker en een tweede op komst valt er weer van alles te vertellen! Hopelijk geeft het herkenning of kan ik mijn eigen trotse momentjes of frustraties even kwijt, want hé.. naast het moederschap zijn we ook maar gewoon mensen! 😉

Liefs, Laurie

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.