sharon

Even voorstellen; gastblogger Sharon

Laatst kreeg ik een heel enthousiast mailtje van Sharon, waarin ze vertelde dat ze graag voor ons zou willen gastbloggen. Vandaag stelt ze zich aan jullie voor!

Ha lieve lezers! Wat ontzettend leuk (en spannend) dat ik deel mag uitmaken van het ‘team gastbloggers’ op deze site!

Mijn naam is Sharon, ik ben 34 jaar jong en toch wel een beetje een RotterdammerT. Of beter gezegd; opgegroeid in de omgeving van Rotterdam en daar nooit weggegaan. Wij zitten hier prima op ons plek(kie)! Ik ben sinds mei 2014 getrouwd met Bart en samen hebben we 3 kinderen: dochter Indy van 11 jaar, zoon Evan van 3 jaar en dochter Liva van 1 jaar. Indy is mijn dochter en de stief/plus/lief/bonusdochter van Bart (al die benamingen ervoor, ga ik binnenkort een blog over schrijven).

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”

Heerlijke uitspraak van Pippi Langkous, wie kent haar niet. Het leek mij al een tijd leuk om te gaan bloggen, alleen hield ik mezelf een beetje tegen. Tikkeltje angst voor wat anderen ervan vinden? Om jezelf, je leven en je kinderen zo open en bloot te presenteren? Tijdgebrek? Whatever! Ik vind zelf bepaalde blogs of mensen die ik volg op Instagram inspirerend, grappig, leerzaam of gewoon leuk. Hoe gaaf zou het zijn als ik datzelfde, al is het maar voor een enkeling, ook kan betekenen? Een eerlijk kijkje geven in hoe ik het moederschap ervaar en hoe wij ons leven leiden, dat vind ik leuk. Daarnaast helpt schrijven mij bij het legen/ordenen van mijn hoofd en vind ik het leuk om terug te lezen hoe ik bepaalde dingen omtrent het moederschap en ons leven ervaren en beleefd heb. Wie weet kan ik dat later nog eens terug laten lezen aan mijn kinderen. Win-win situatie, toch! Vanaf vandaag ga ik dus écht bloggen. Want ik denk dat ik het wel kan!

Dagelijks leven

In het dagelijks leven werk ik in een sociaal team (wijkteam) als jeugdzorgwerker/jeugd- en gezinscoach. Heel uitdagend werk, geen dag is hetzelfde. Soms wel aanpoten hoor, vooral als er crisis is in een gezin. Maar met mijn enthousiasme en liefde voor het vak, positieve vibe en een tikkeltje humor probeer ik het verschil te maken. Dit werk doe ik 3 dagen per week. Onze 2 kleinste kids gaan 2 dagen per week naar een antroposofisch kinderdagverblijf (omdat die huiselijke sfeer ons heel erg aanspreekt en elk kind uniek is bij hen) en de overige dagen zijn wij thuis. In de weekenden ga ik er graag op uit met mijn gezin. Zo hebben we een abonnement op Blijdorp, houden we van lekker eten en buiten zijn. Ik spreek ook heeuul graag af met vriendinnen en soms gewoon bankhangen en ‘netflixen’ vind ik ook super relaxt.

Binnenkort volgt meer! Als je het leuk vindt om alvast een kijkje te krijgen in mijn leven, kan je mij op Instagram volgen onder @mam.sharon en #heerlijkeerlijkverteld. Ik ben niet de perfecte fotografe, haha, maar de plaatjes die ik deel zijn met liefde gemaakt!

Tot snel! Doeiii!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.