vakantie

Plog: Mini vakantie in Frankrijk

Door Tiffany – Wij zijn op mini vakantie geweest in Frankrijk en het leek mij wel leuk om wat foto’s en verhaaltjes te delen met jullie.

dr brown

We gingen met de auto naar Metz, ongeveer 4 uur rijden vanaf waar wij wonen en omdat een baby niet zo lang achter elkaar in de maxi cosi mag zitten stopten we na 2 uur even voor een lunch voor ons en een flesje voor Roan. Na wat rekken en strekken gingen we weer de auto in voor de laatste 2 uurtjes.

Aangekomen in Metz zijn we even op een terrasje gaan zitten om wat te drinken.
Roan keek zijn ogen uit naar alle mensen om zich heen.

We gingen even naar de kathedraal en een man vroeg ons of hij een foto van ons moest maken, natuurlijk mag dat! Niet de meest charmante foto maar we staan er met zijn drieën op!

baby water drinken

In Metz gaan alle restaurantjes pas om 19.00 uur open, dus we moesten even wachten tot we konden gaan eten. Ik besloot om Roan vast om te kleden in zijn pyjama en om 19.00 uur dronk hij nog snel een fles op de hotelkamer. In het restaurant zat Roan prinsheerlijk in zijn pyjama te drinken van mijn water.

Wij aten een proeverij van verschillende “brochettes” en Roan lag op de bank naast mij te spelen.

baby

Roan was het er alleen niet zo mee eens dat wij wel te eten hadden en hij niet maar gelukkig was hij al snel tevreden met een stuk paprika.

hotel

We waren allemaal nogal moe dus besloten vroeg ons bed in te gaan. De volgende ochtend ontbeten we in het hotel, ik ben dol op hotelontbijtjes!

roltrap

Daarna gingen we even het winkelcentrum bekijken, er was geen lift te bekennen dus dan maar met de kinderwagen van de roltrap af.

In de middag namen we even een moment voor Roan om wat energie kwijt te kunnen op onze hotelkamer en kroelden we wat op het grote bed.

Daarna gingen we de stad weer even in om verder te kijken wat er nog meer te zien was.

draagzak

Ik besloot Roan te dragen en Roan vond het wel prima en viel rustig in slaap.

metz

kasteel

Metz is een prachtige stad waar je heerlijk doorheen kunt wandelen dus even wat omgeving kiekjes.

tepanyaki

tepanjaki

In de avond aten we bij een teppanyaki restaurant en roan at een beetje van ons eten mee, daarna viel hij in slaap en konden wij rustig verder eten.

De volgende ochtend was het alweer tijd om terug te gaan naar huis. Roan was vroeg wakker dus ik maakte dit kiekje terwijl we samen nog in bed lagen.

We besloten een tussenstop te maken in Luxemburg want daar reden we toch langs en daar aten we onze lunch en kreeg Roan nog een fles.

Nog even een snelle poepluier verschonen in de auto en toen waren we alweer thuis.
Wat hebben we genoten van deze paar daagjes er even uit met zijn drieën.
En als ik een tip mag geven als je op vakantie gaat met een baby die flesvoeding krijgt, neem altijd een extra speen van de fles mee! Onze speen besloot kapot te gaan en Roan pakte de speen van de fles die we in Frankrijk kochten niet dus dat werd nogal een geklungel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.