baby spa

Sarita: van bijstand naar eigenaresse van de nummer 1 baby spa van Nederland!

Iets meer dan drie jaar geleden zat Sarita ongewild in de bijstand. Ze besloot voor zichzelf te beginnen en na keihard werken is ze nu eigenaresse van de succesvolle Newborn Spa!

Newborn Spa

In mei viert Newborn Spa, de eerste baby spa van Nederland, haar driejarig jubileum. Intussen weten al heel wat ouders uit binnen- en buitenland de spa te vinden voor hun kleintje. Het driejarig bestaan wordt gevierd in de maand mei met verschillende leuke acties.

Afgelopen jaren heeft eigenaresse Sarita Langenhof hard gewerkt om het concept tot een succes te maken. En dat is gelukt! “Het was niet makkelijk om een concept te lanceren dat in Nederland nog geheel onbekend was. Ik zat ongewild in de bijstand en banken vonden een lening te risicovol. Toch geloofde ik voor 100% in dit idee. Ik heb hier keihard naartoe gewerkt en al rap na de opening stromen de afspraken binnen, heb ik al veel gezinnen blij mogen maken en al vele BN’ers met hun baby mogen ontvangen. Ook krijg ik baby’s op bezoek die worden doorverwezen door dokters, ziekenhuizen en vanuit de kraamzorg. Of zelfs bezoek uit landen als Dubai, Frankrijk, Engeland, Spanje en de Nederlandse Antillen. Het concept is door ouders met open armen ontvangen.” vertelt Sarita trots.

Eerste baby spa van Nederland

Bij Newborn Spa kunnen baby’s onder meer terecht voor hydrotherapie. Hierbij kunnen zij heerlijk ontspannen in warm, zuiver en chloorvrij water. Vooral voor prematuren en baby’s met een verminderde spierontwikkeling is dit ontzettend goed. Het versterkt spieren en botten, heeft een positief effect op de doorbloeding, darmen en het vergroot de longcapaciteit. Doordat de baby zelf beweegt worden ook de coördinatie en balans bevorderd. Deze ervaring stimuleert de ontwikkeling van je baby op een heel unieke en bijzondere wijze en versterkt de band tussen ouder en kind. Voor veel ouders verandert een bezoek hun leven op een positieve manier. De baby heeft bijvoorbeeld (bijna) geen last meer van krampjes of laat verbetering zien in de motoriek. Daarnaast wordt Sarita ook weleens door ouders als ‘babyfluisteraar’ betiteld. Door meer dan 16 jaar ervaring met baby’s kan ze vele problemen direct oplossen doordat ze baby’s ontzettend goed aanvoelt en lichaamstaal kan lezen.

Babymassage

Omdat baby’s het heerlijk vinden om aangeraakt en gemasseerd te worden, wordt er ook babymassage aangeboden. Onder professionele begeleiding leer je om je kindje te masseren. Sarita: “Een babymassage is een hele waardevolle en mooie ervaring waarvan zowel ouder als kind genieten. Wij stimuleren vaak vaders om hun baby te masseren.” Een massage versterkt de band tussen ouder en kind, verlicht tegelijkertijd fysieke ongemakken, zoals reflux en krampjes en verbetert het immuunsysteem.

Over Newborn Spa

Newborn Spa is de eerste baby spa in Nederland. De afgelopen drie jaar is het concept uitgegroeid tot een waar fenomeen en weten mensen in binnen- en buitenland hun weg naar de spa te vinden. Omdat de tere babyhuid zo gevoelig is wordt er speciaal gezuiverd water en 100% natuurlijke massageolie gebruikt. Hierdoor droogt de huid niet uit en is een sessie uitermate geschikt voor baby’s met astma of eczeem. Bekijk de acties en lees de ervaringen op www.newborn-spa.nl.

Kende jij de Newborn Spa al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.