hallo mama

De ‘Hallo Mama!’ doos van Jumbo, wat zit erin?

Gratis is altijd leuk, toch? In Nederland zijn er een aantal babydozen die je tijdens je zwangerschap kunt aanvragen. Maar ook na de geboorte van je kindje zijn er verschillende dozen aan te vragen, zoals deze Hallo Mama doos van Jumbo. Vandaag laat ik jullie zien wat erin zit.

Hallo Mama babydoos van Jumbo

inhoud hallo mama babydoos

Het is een vrij grote doos die volgens Jumbo erg handig is om babyspulletjes in te bewaren. Persoonlijk gebruik ik daar liever een plastic bak voor, want dat sluit wat beter af. Maar ach, het idee is leuk. En hij is ook erg goed te gebruiken voor oud papier đŸ˜‰

De inhoud

gratis luiers

Luiers zijn natuurlijk nooit verkeerd. Bij ons gaan er behoorlijk wat luiers per dag doorheen, en ik had de luiers van Jumbo nog nooit gebruikt. In het pakket zitten 2 luiers in maat 2, handig om eens te proberen! Ook zitten er 50 geparfumeerde luierzakjes van het merk Dumil in. Thuis gebruik ik ze niet, maar ze zijn ideaal voor onderweg!

vanish gold

Ook niet verkeerd met een baby in huis; een proefverpakking Vanish Gold. Volgens Vanish krijg je hier je witte was weer helemaal wit mee. Verder zit er een probeerverpakking met 5 magnesiumtabletten van Lucovitaal in en Mentos Choco & Caramel.

gratis knuffel

Leuk voor je baby; een schattig knuffeltje. En leuk om foto’s mee te maken; mijlpaalkaarten!

mijlpaalkaarten

Het zijn verschillende schattige kaartjes met mijlpalen erop, zoals het eerste lachje, de eerste stapjes, et cetera.

katoen maandverband

Verder zit er een schijf in met informatie over wat een peuter zou moeten eten, en hoeveel. En als laatste zit er een proefverpakking van Sanature in, met 100% katoen maandverband en een inlegkruisje.

Hallo Mama cadeaubox aanvragen

Nu wil je misschien wel graag weten hoe je de Hallo Mama babydoos kunt aanvragen. Ga binnen 3 maanden na de geboorte van je kindje naar deze link en vul je gegevens in. Je krijgt dan een mail met een streepjescode, waarmee je hem op kunt halen. Neem ook even een geboortekaartje mee, zodat je kunt aantonen dat je baby jonger is dan drie maanden. Zelf hoefde ik hem niet te laten zien toen ik doos ophaalde (misschien zagen ze meteen wel aan me dat ik pas bevallen was!) maar er kan naar gevraagd worden.

Heb jij deze babydoos opgehaald? En wat vond je ervan?

10 reacties

 1. Ik heb net de doos opgehaald voor mijn schoondochter. Ik heb een gevoel dat er niet alles in zit. Zat geen knuffel ook geen kaartjes. Zaten maar 4 dingetjes in, nu weet ik het is gratis dus niet zeuren. Maar ik had er meer van verwacht.

  1. hier precies hetzelfde viel onze pas bevallen dochter ook heel erg tegen luierzakjes vanisch gold magnesium mentos choco konijntje boekje nutricia mijlpaalkaarten peuter draaischijf sanature proefverpakking zat er allemaal niet in hadden er ook veel meer van verwacht

 2. Ik heb de doos ook opgehaald en het viel mij ook tegen weinig dingetjes geen knuffelt bij prenetal en babydump zat er echt meer in en ook leukere dingen !

 3. hallo

  ik zie dat mensen al een doos hebben gehaald
  nou is mijn vraag
  als je die doos haald bij jumbo
  zit je dan aan een abboment vast
  ik zie de wel een reactie verschijnen

 4. Ook mij viel de inhoud wat tegen. Ik had een unboxing filmpje gezien van januari 2020, daarvan was de inhoud absoluut de moeite waard.
  Nu bevatte mijn doos het volgende: een proefpakketje water wipes (10 doekjes) en 2 jumbo luiers (nr 2), een potje nestle bio broccoli/erwt (vanaf 4 mnd), een knijpzakje van Ella’s kitchen (paprika, zoete aardappel en appel) , een lepeltje van Hipp en een Milka chocoladereep (daim). Verder 10 mijlpaal kaarten van nutricia en de nodige folders.

  Uiteraard leuk meegenomen, maar ik had er meer van verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.