bumba

Tip: Kinepolis Kleuterbios met Bumba!

Ben je op zoek naar een leuk uitje met je kleuter op zondagochtend? Dan is de Kleuterbios met Bumba misschien wel iets voor jou! Lees snel verder voor meer informatie over dit leuke uitje.

Vier samen met Bumba feest tijdens de Kinepolis Kleuterbios op 26 november

Een leuke activiteit op de zondagochtend? De Kinepolis Kleuterbios is bedoeld voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Een bioscoopbezoek om nooit meer te vergeten!

bumba

Kinepolis Kleuterbios

Beleef de eerste bioscoopervaring van jouw allerkleinste(n) samen met Bumba en zijn circusvriendjes. De film is volledig op maat van het Bumba publiek gemaakt. Met interactieve momenten, gedempt geluid en een gedeeltelijk zaallicht, kunnen de kleinsten komen genieten van hun eerste filmervaring.  “Bumba: Het grote verjaardagsfeest” is voor het eerst te zien tijdens een feestelijke voorstelling op zondagochtend 26 november bij alle Kinepolis bioscopen in Nederland. De première wordt feestelijk gevierd met een limonadebar en tekentafel.

Speciale voorstelling | Kinepolis Utrecht Jaarbeurs

In Kinepolis Utrecht Jaarbeurs is de eerste vertoning extra bijzonder met ook een goodiebag en als kers op de taart een bezoek van Bumba & Bumbina.

Over de film

Het is feest in het circus van Bumba! De circusdirecteur is jarig en nodigt jullie allemaal uit voor een bijzondere voorstelling vol dans, muziek en magie! Wat hij niet weet, is dat Noor, de dirigente van het circus, zijn cadeautje helemaal vergeten is! Hoe zal ze dit oplossen? Zing, speel en dans mee met Bumba, Bumbina, Bumbalu en al hun vriendjes. Samen maken we er een groot feest van!

Praktische info

  • Wat: Kleuterbios: Bumba: Het Grote Verjaardagsfeest
  • Wanneer: Zondag 26 november
  • Aanvangstijd: 10:30 uur
  • Start film: 11:00 uur
  • Speelduur: 60 min
  • Ticketprijs publiekpremière Kinepolis Jaarbeurs Utrecht: € 15,00
  • Ticketprijs : € 8,00
  • Te beleven in Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Haarlem, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Schagen, Kinepolis Zoetermeer, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Oss, Kinepolis Spijkenisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.