kinderdisco kinderfeestje

Tip voor je volgende kinderfeestje: een kinderdisco!

Kinderfeestjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar je bent er behoorlijk druk mee. Zeker als je iets origineels wil organiseren, gaat daar behoorlijk wat tijd inzitten. En die tijd heb je misschien helemaal niet! Daarom heb ik vandaag een tip voor je. Je kunt namelijk kiezen voor een geheel verzorgde kinderdisco als kinderfeestje, waar je zelf dus niks voor hoeft te organiseren!

Kinderdisco

Hoe gaaf is een kinderdisco als kinderfeestje? Dat kun je zelf organiseren, maar dat is natuurlijk een heleboel werk. Je kunt het ook uitbesteden en het laten organiseren door Blijwin. Zij verzorgen kinderfeestjes voor kinderen van 3 tot 13 jaar en dat belooft een onvergetelijk feest te worden. Zij regelen de hele kinderdisco; van vette discolampen tot rookmachines en natuurlijk boxen met het allerbeste geluid. Jij hoeft hier verder niks voor te regelen, je hoeft alleen de uitnodigingen maar te versturen! Er kan lekker gedanst worden, maar Blijwin zorgt ook voor leuke spelletjes, battles en dansjes. En na afloop krijgt iedereen een leuk aandenken mee!

Minidisco

Voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar is er een minidisco. Deze minidisco is helemaal aangepast op kleuters en natuurlijk staat de jarige in het middelpunt. Er wordt gedanst op kindermuziek en top 40 muziek. Verder worden er ballondieren gevouwen en glittertattoos gezet. Animatrice Lotte zorgt voor leuke spelletjes en het belooft een onvergetelijk feestje te worden!

Tienerdisco

Ook voor oudere kinderen heeft Blijwin een heel gaaf discofeest; namelijk de tienerdisco. De DJ kent alle trends op het gebied van muziek en het feest wordt helemaal afgestemd op jonge tieners, waardoor het een perfect groep 8 feestje wordt! De jarige kan van tevoren laten weten van welke muziek hij of zij houdt en daar houdt de DJ uiteraard rekening mee.

Ook de spelletjes en battles zijn helemaal hip. Dit jaar staan de kinderen volop mee te doen met de swish en Vogeljongen (Fortnite). Dit wordt ieder jaar aangepast, zodat de feestjes nooit ouderwets zullen zijn.

Waar?

Je kunt ervoor kiezen om het feestje thuis te houden, maar het kan ook ergens anders. Als je veel kinderen uitnodigt, past dat waarschijnlijk niet in je huiskamer. Dan kun je ervoor kiezen om een zaaltje te huren en het feestje daar te geven.

Heb jij al eens een discofeestje gegeven?

vmdm

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.