uitgerekende datum

Aftellen tot de uitgerekende datum

Door Maartje – Nu ik dit schrijf ben ik 5 dagen verwijderd van mijn uitgerekende datum. Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik de datum voor het eerst hoorde. Het leek nog zo ver weg. Nog meer dan een half jaar. Maar nu zijn we er bijna, en ik kan niet wachten om dit kindje te ontmoeten!

Ons derde kindje

Ik heb er al eerder wat over geschreven. Voor deze zwangerschap heb ik twee miskramen gehad en wat was dit een spannende zwangerschap zeg. En eigenlijk is het dat nog steeds. De miskramen hebben me nog meer laten realiseren hoe bijzonder een zwangerschap is. En hoe gelukkig ik mezelf prijs dat ik nu hoogzwanger ben van ons derde kindje.

Na de tweede miskraam heb ik getwijfeld of ik nog wel zwanger wilde worden. Ik vond het vreselijk en ik wist niet of ik het nog wel durfde. Maar nu ben ik vreselijk blij dat we toch door zijn gegaan, en dat we de dagen nu kunnen aftellen totdat ze er is.

Zoveel zin om haar te ontmoeten

Ik ben zo nieuwsgierig naar dit kindje! Hoe zal ze eruit zien? Zal ze op haar broer of zus lijken? Zal ze echt zo groot zijn als de verloskundige denkt? Past dat wel door mijn jeweetwel… Over dat laatste probeer ik maar niet te veel na te denken. ‘Er is er nog nooit eentje blijven zitten’, wordt me telkens vertelt. Dat is natuurlijk ook zo. Ze zal er vast wel uitkomen. En binnen nu en drie weken zal ze geboren zijn en kunnen we van haar gaan genieten. Ik kan niet wachten!

Maar het moet natuurlijk wel. Ik ben best wel klaar met de zwangerschap. En zeker nu we het eindelijk eens zijn over de naam, hoop ik dat we niet meer zo lang op haar hoeven te wachten. Want ik ben gewoon zo benieuwd, en ik heb zoveel zin om haar te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.