bloko

Bouwstukken van Bloko – review

Bijna ieder kind vindt het leuk om dingen te bouwen en ik was al een tijdje erg benieuwd naar de bouwstukken van Bloko. Laatst heb ik ze getest met mijn dochter van 5 jaar en in dit artikel lees je er meer over.

Bloko bouwstukken

Er zijn verschillende Bloko sets te koop en ik denk dat er voor ieder jong kind wel iets leuks is. In de sets zitten verschillende kleuren en vormen en je kunt ook kiezen voor sets met speelfiguren erin. En dat maakt het spelen natuurlijk nóg leuker!

Wij gingen voor een tube met 50 bouwstukken met de hoofdkleur roze en een set met 30 bouwstukken en een speelfiguur. Alle sets zijn met elkaar te combineren en hoe meer je hebt, hoe meer je natuurlijk kunt bouwen. In de sets zitten niet alleen blokken, maar ook bijvoorbeeld wieltjes. Daarmee kun je allerlei voertuigen bouwen en in het boekje wat bij de sets zit, vind je heel veel inspiratie. En daarnaast kun je natuurlijk ook zelf leuke creaties bedenken.

Onze mening

bloko blokken

De Bloko bouwstenen zijn geschikt voor heel veel verschillende leeftijden. Dreumesjes kunnen zich waarschijnlijk prima vermaken met het in elkaar drukken van de verschillende stukken en wanneer je kind wat ouder is kan hij of zij van alles en nog wat creëren met deze bouwstukken. Auto’s, huizen, kastelen, noem maar op. Er is van alles is mogelijk met de bouwstukken van Bloko.

Mijn kleuter heeft al heel veel verschillende dingen gemaakt met deze sets en ze vindt het heel erg leuk. Voor haar leeftijd is het dus echt heel geschikt en ook haar broer van 7 jaar kan zich goed vermaken met de bouwstukken. Hij maakt wat ingewikkeldere creaties en dat laat zien dat deze bouwstukken geschikt zijn voor veel verschillende leeftijden.

Kennen jullie deze bouwstukken al? En wat vinden jullie kinderen ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.