aafke

Even voorstellen: gastblogger Aafke

Ik vind het altijd ontzettend leuk om nieuwe bloggers toe te mogen voegen aan ons bloggersteam. Laatst kreeg ik een heel leuk mailtje van Aafke. Ze is moeder van 4 meiden en vandaag stelt ze zich aan jullie voor!

Aafke

“Vier meiden, sjonge, daar zal je man het wel druk mee hebben!” Zeker, maar ik als moeder niet minder.

Ik ben Aafke, 32 jaar, getrouwd en moeder van 4 meiden (’11, ’13, ’17 en ’19). Een gezellige drukte.

Naast het moedervak ben ik coach voor zwangere vrouwen en moeders en docent in het voortgezet onderwijs. Mijn coachpraktijk Coach Your Mind ben ik onlangs gestart en zit nog in de opstartfase. Een intensieve maar erg leerzame periode.

Hulpverleneren moeder

Tijdens mijn studie Social Work ben ik erg enthousiast geworden over hulpverlening vanuit de Rationele Emotieve Therapie (RET). Een therapievorm die uitgaat van ‘gezond verstand’. Deze methode gebruik ik veel in mijn hulpverlening. Hulpverlening speciaal gericht op zwangere vrouwen en moeders, een doelgroep waar mijn hart ligt.

Als moeder heb ik zelf al veel meegemaakt en maak ik nog elke dag van alles mee waardoor ik mij goed kan verplaatsen in de hulpvraag waarmee een zwangere of moeder bij mij komt. Omdat ik zowel online als face 2 face hulpverlening aanbiedt kan iedereen bij mij terecht.

Docent

Als docent in het voortgezet onderwijs geef ik vooral les aan klas 3 en 4 op het vmbo- TL. Schatjes zijn het, met ieder zijn eigen aanpak methode. Omdat ik godsdienst/levensbeschouwing geef zijn persoonlijke verhalen geen uitzondering in de klas. Heerlijk om getuige van te mogen zijn

Mijn gezin is mijn alles, maar werken vind ik ook fijn. Om alles te combineren is het soms zoeken. Iets wat vele van jullie wellicht zullen herkennen. Met mijn eigen praktijk hoop ik werk en privé nog beter te kunnen combineren.

Op dit platform hoop ik vooral te bloggen over verschillende gedachtes waar zwangere vrouwen en moeders tegenaan lopen. Gedachtes die lang niet altijd hardop worden uitgesproken maar wel invloed hebben op je leven. Met behulp van tips en kennis hoop ik sommigen van jullie aan een wat realistischere mindset te  helpen.

Wil jij ook voor ons bloggen? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.