babynamen 2020

Worden dit de populairste babynamen van 2020?

Ben jij zwanger en ben je op zoek naar een leuke babynaam? Of ben je benieuwd of de naam van jouw kind populair zal zijn in 2020? Bekijk dan dit artikel eens, want hierin wordt voorspelt wat de populairste jongens- en meisjesnamen van 2020 zullen worden!

De voorspelling

Geboortekaartjessite Poobies.nl heeft een voorspelling van de populairste babynamen gemaakt voor 2020. Ze hebben gekeken naar het online zoekgedrag en naar de bestelde geboortekaartjes via haar site.

Daan en Saar

Daaruit blijkt dat de populairste jongensnaam Daan zal zijn en de populairste meisjesnaam Saar. Het is natuurlijk een voorspelling, maar de kans is groot dat je deze namen veel zult gaan horen!

De top 10 jongensnamen

Korte jongensnamen lijken populair te blijven, net zoals de afgelopen jaren. 9 van de 10 namen in deze top 10 hebben 3 of 4 letters. James is de enige langere naam, met 5 letters. Opkomende namen zijn James, Senn, Jace en Jurre.

Dit is de top 10:

 1. Daan
 2. Noah
 3. Sem
 4. Luuk
 5. Levi
 6. Finn
 7. James
 8. Noud
 9. Mees
 10. Liam

De top 10 meisjesnamen

Ook bij de meisjesnamen zien we veel korte namen. De naam Saar staat op nummer 1 en dat is best verrassend; deze naam heeft namelijk nog nooit op 1 gestaan en staat zelfs al een aantal jaren niet meer in de top 10. De namen Emma en Julia lijken te verdwijnen uit de top 10 en opkomende namen zijn Bo, Guusje en Merel.

De top 10:

 1. Saar
 2. Mila
 3. Liv
 4. Sophie
 5. Zoë
 6. Milou
 7. Evi
 8. Olivia
 9. Lauren
 10. Nora

Staan de namen van jullie kinderen in de top 10?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.