esther

Even voorstellen; gastblogger Esther

Yes, we mogen weer een gastblogger toevoegen aan ons bloggersteam! Esther is onze nieuwste aanwinst, en vandaag stelt ze zich voor.

Esther

Hoi, ik ben Esther! Ik ben 32 jaar en sinds juli 2017 mama van Julia. Deze fantastische kleine meid heb ik samen gekregen met Arno. We zijn inmiddels 13 jaar samen. We wonen samen met onze Golden Retrievers Senna en Kyra, een hele bubs kippen, konijnen en zelfs een schildpad in het buitengebied van Someren (zuidoost Brabant). Ik werk 32 uur als adviseur online dienstverlening bij een gemeente in Limburg. Julia blijft dan bij een gastouder op een geitenboerderij. Onze dochter ontkomt dus niet aan opgroeien tussen de beestjes!

Verbouwen

In ons dagelijks leven zijn we vooral bezig met verbouwen. Niet echt geschikt voor een baby hè? Dat was ook niet de bedoeling… We hebben helaas een hoop pech gehad met bijbehorende vertraging. Het begon al voor we überhaupt gestart waren. We hadden allerlei plannen gemaakt, maar die konden linea recta de prullenbak in. Een flinke hagelbui gooide roet in het eten. Stenen zo groot als tennisballen verwoestte ons huis. We woonden er net 7 weken.

Nadat we de moed weer bij elkaar hadden geraapt hebben we samen met een architect nieuwe plannen gemaakt. Toen de vergunning rond was, was ik inmiddels zwanger. Dus hop hop, snel aan de slag! We kunnen zelf veel, maar helaas waren we ook afhankelijk van derden die niet zoveel haast hadden. Zo kwam het dat ik met een dikke buik nog allerlei klussen deed. Maar toen ook nog eens de moeder van Arno ernstig ziek werd en overleed en een maand later Julia zich aandiende kwam de verbouwing helemaal stil te liggen. En eenmaal weer aan de gang kwam er nog meer pech. Gelukkig ligt Julia inmiddels in haar eigen kamertje en vorderen de andere ruimtes gestaag. Snel gaat het niet met een baby die slaapjes nodig heeft, maar goed, alle vooruitgang is welkom!

Ons mevrouwtje (die soms best wel een klein beetje veeleisend is), een verbouwing en heul veul huisdieren dus. Tel daarbij werk, familie, een sociaal leven (en oh ja, af en toe ook nog wat tijd voor elkaar) bij op. Dan krijg je een best druk leven! Hoe ik die ballen in de lucht houd deel ik graag met jullie. Binnenkort dus meer!

Wil ij ook gastbloggen? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.