Even voorstellen; gastblogger Nadine

Ik had helemaal niet verwacht dat ik zoveel leuke reacties zou krijgen op het artikel waarin ik vertelde dat ik op zoek was naar gastbloggers. Natuurlijk ben ik daar hartstikke blij mee! Ook Nadine komt hier gastbloggen, en zij stelt zich vandaag even voor.

Nadine

Hoi lieve mama’s en mama’s-to-be,

Mijn naam is Nadine. Ik ben 31 jaar en sinds 25 september 2016 de moeder van Floortje. Een heerlijk, lief kind dat wat opstartproblemen heeft gehad, maar nu helemaal gelukkig is. Ik ben getrouwd met Peter en wij drie (plus twee katten) wonen in het westen van het land, in een oud, gerenoveerd stadspandje in de stadskern. Heerlijk om over de Markt te struinen en alles op loopafstand te hebben, maar voor en met een kleintje is het wonen in de binnenstad minder ideaal. Daarom zijn we zachtjesaan op zoek naar een groter huis, met een tuin, in een burgerlijke wijk 😉

In het dagelijks leven geef ik al weer een jaar of acht Nederlands op een middelbare school voor havo/vwo, nu drie dagen per week in plaats van vier. Lang leve dat ouderschapsverlof! Floortje gaat twee dagen naar het kdv en een dag naar oma.

Op sportief gebied liggen de activiteiten even stil, maar anders loop ik graag hard.

Alledaagse zaken

Het is mijn bedoeling om over alledaagse zaken te vertellen die zich in mijn leven als verse, deeltijdwerkende moeder afspelen. Dat zullen veelal herkenbare situaties zijn, vermoed ik. Ook wil ik graag wat aandacht schenken aan specifiekere onderwerpen, grote en kleine. Bijvoorbeeld aan een zwangerschap en de tijd erna die niet zo prettig verlopen (zijn) zoals je had gehoopt. Maar niet alles is zo serieus, dus hou vooral het zoutvaatje bij de hand, zodat je er wat korreltjes uit kunt nemen voor bij mijn verhalen.

Hier en daar zal je misschien ook een klein gedichtje in een blog vinden… je bent Neerlandica of je bent het niet, natuurlijk.

Ik vind het een hele eer dat ik hier zo af en toe een blog mag verzorgen en ik hoop jullie te kunnen vermaken en te inspireren of juist te laten relativeren met mijn verhalen. Laat – als je het leuk vindt – ook een reactie achter. We zijn er als moeders tenslotte om elkaar te helpen!

Veel liefs,

Nadine

Een reactie

  1. Hoi Nadine, leuk om te lezen wie je bent. Het lijkt mij ook erg handig om alles binnen handbereik te hebben. Zelf woon ik op het platteland met het gezin en hier moet je overal met de auto naar toe.

    Leuk dat je ook hardloopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.