my nametags

Review: naamstickers van My Nametags

Naamstickers kunnen ontzettend handig zijn. Op de basisschool bijvoorbeeld voor broodtrommels, drinkbekers, jassen, gymkleding, tassen… En ze zijn ook heel handig voor de kinderopvang. Bijvoorbeeld om op flesjes, speentjes of reservekleertjes. Zelf heb ik een kleuter op de basisschool zitten en mijn peuter gaat naar de peuterspeelzaal. Naamstickers zijn wat mij betreft onmisbaar en ik testte de stickers van My Nametags uit.

My Nametags

my nametags ervaringen

My Nametags heeft verschillende soorten labels. Ze hebben bijvoorbeeld instrijklabels, ministickers en de stickers die wij gebruiken. Deze stickers zijn 13 x 30 mm, een mooi formaat wat mij betreft.

De stickers

Deze gekleurde stickers kunnen overal op worden geplakt. Je kunt ze op de waslabels in kleding plakken, op broodtrommels en drinkbekers en in schoenen. Ze zijn waterbestendig, wrijving-bestendig en ontworpen om tegen de routine van het dagelijks schoolleven bestand te zijn.

Waar plakken wij ze op?

Ik gebruik de stickers van My Nametags sinds mijn oudste voor het eerst naar de peuterspeelzaal ging, dat is nu 2,5 jaar geleden. Op de peuterspeelzaal gebruikte ik het voor haar jas en haar tas. Afgelopen november ging ze voor het eerst naar de basisschool en nu gebruiken we ze een stuk meer. Ik plak ze op haar broodtrommels, haar drinkbekers, haar bakje voor het fruit, haar jas, haar tas en haar gymschoenen.

Onze ervaring met de stickers van My Nametags

Je kunt de stickers zo ongeveer overal opplakken en daardoor heb je maar één soort sticker nodig. Hartstikke handig, wat mij betreft!

De stickers op schoolspullen

sticker broodtrommel

Deze sticker plakte ik in november vorig jaar op de broodtrommel en hij zit er nog steeds op! De broodtrommel gaat bijna dagelijks in de vaatwasser, meestal op een hoge temperatuur. De sticker ziet er nog perfect uit en laat absoluut niet los. Ik ben er dus heel erg tevreden over!

Voor de stickers op haar drinkbekers geldt hetzelfde. Ze blijven echt goed zitten ook die zitten er nu al bijna een jaar op. Ze zijn dus helemaal vaatwasserbestendig!

De stickers op kleding

my nametags kleding

De stickers zijn ook erg geschikt voor op jassen. Ook daar blijven de de stickers goed opzitten bij het dragen. In de was laat de sticker wel eens los. Meestal blijft hij keurig zitten, maar als ik een jas een paar keer heb gewassen, vind ik wel eens een sticker in de wasmachine. Nou moet ik zeggen dat de jassen van mijn zoon ook wel erg vaak in de was gaan, ze zijn namelijk binnen no-time vies. Het verschilt trouwens wel per ondergrond. Bij een gladde ondergrond laat de sticker sneller los.

Ook plakte ik ze in de gymschoenen van mijn dochter, die ze op school iedere dag aanheeft. In de zomervakantie begonnen de gymschoenen te klein te worden, nadat ze ze ruim een half jaar had gedragen. En toen zaten de stickers er nog helemaal goed op, dus daarvoor zijn ze erg geschikt!

Deze stickers zijn te bestellen via MyNametags.nl.

Gebruiken jullie naamstickers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.