gratis geboorteposter

Tip: gratis geboorteposter van Walloha

Gratis is altijd leuk, toch? Daarom heb ik vandaag een hele leuke tip voor jullie. Bij de webshop Walloha kun je namelijk gratis een geboorteposter downloaden, waar je vervolgens zelf de naam en de geboortedatum van je kindje op kunt zetten. Heel erg leuk voor jezelf, maar ook voor als kraamcadeautje!

Gratis geboorteposter

Je kunt kiezen uit zes verschillende geboorteposters. Deze download je als .zip bestand en vervolgens pak je het uit. In het mapje zitten verschillende lettertypes die je kunt downloaden. Daarna open je het PDF bestand, die je vervolgens zelf kunt aanpassen. Als je de poster helemaal naar je eigen smaak hebt gemaakt, kun je hem uitprinten en inlijsten, en dan heb je iets ontzettend leuks om aan de muur te hangen!

Let op: de posters zijn alleen beschikbaar voor persoonlijk gebruik, dus niet voor commercieel gebruik!

poster

Helemaal gratis?

Voordat ik dit met jullie zou delen, wilde ik natuurlijk even weten of het echt helemaal gratis is en of het allemaal goed werkt. Daarom downloadde ik het pakket zelf en het ziet er allemaal top uit! Het is vrij makkelijk te gebruiken en op de webshop staat heel duidelijk uitgelegd hoe het allemaal werkt. Een ander pluspunt is dat je je e-mailadres niet hoeft in te vullen (wat vaak wel zo is wanneer dingen gratis zijn), dus je krijgt geen mailtjes waar je niet op zit te wachten!

De webshop

Naast deze leuke geboorteposters is er ook ontzettend leuk behang te vinden in deze webshop. Dat is uiteraard niet gratis, maar wel heel erg leuk! Stiekem baal ik een beetje dat ik deze webshop nog niet kende toen we een tijdje geleden nieuw behang voor de kinderkamer hebben uitgezocht… Maar er komt vast een moment waarop we weer een wandje gaan behangen en dan kijk ik zeker even in deze webshop!

Kende jij Walloha al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.