ylisha

Even voorstellen; gastblogger Ylisha

Eigenlijk was ik best een beetje bang dat ik geen gastbloggers zou kunnen vinden, maar niks is minder waar. Ik kreeg namelijk heel veel leuke mailtjes, en deze week ontving ik er eentje van Ylisha. Vandaag stelt zij zich voor.

Ylisha

Ik ben Ylisha, ik ben 30 jaar oud en sinds 27 februari 2016 mama van Mijntje. Ik woon samen met mijn vriend Wesley, met wie ik nu ruim 3 jaar samen ben, in Zetten. Een dorpje in de Betuwe. Ons huisje is ook goed gevuld met huisdieren. Wij heb een hele lieve hond Xavi en 2 super ondeugende katjes Wall-E en Mo.

Na mijn studie, musicaltheater, ben ik gaan werken als musicaldocent en zangdocent. Hiernaast werkte ik als klantenservice medewerker. Helaas kwam ik tijdens mijn zwangerschap in de ziektewet en werd ik ontslagen. (Het laatste woord is hier letterlijk en figuurlijk nog niet over gezegd.)

Ik wil dolgraag, als ik fysiek weer voldoende hersteld ben, weer gaan werken. Ik zal jullie dan ook zeker meenemen in de zoektocht naar een leuke passende baan.

In de vrije momentjes voor mijzelf zit ik graag op mijn telefoon en lees ik beauty en lifestyle blogs, kijk ik vlogs van mede mama’s, check ik mijn social media en droom ik weg op de vele Pinterest pagina’s. Mijn dochtertje wordt over 1,5 maand 1 jaar dus ik ben dan ook volop aan het zoeken naar leuke verjaardagideeën! Verder dans, zing en sport ik ook heel graag. Helaas zitten dansen en sporten er nu even niet in maar zingen doe ik natuurlijk wel en dan het allerliefste voor maar zeker ook samen met mijn dochtertje.

Wat kun je verwachten van mijn blogs?

Ik ben zeer open en eerlijk over mijn rol als moeder. Mama zijn is niet alleen maar leuk en makkelijk. Natuurlijk zijn er wel een heleboel leuke kanten! In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als mama, maar ook de weg naar het ‘mama worden’.

Dit verliep voor mij niet vlekkeloos. Mijn zwangerschap was een fysieke uitdaging, de bevalling was heel zwaar en na de geboorte werd mijn dochtertje opgenomen op neonatologie omdat ze heel erg ziek was geworden door de GBS bacterie oftewel groep B – streptokokkenziekte. Het was een rollercoaster aan emoties en ervaringen en heb mij soms echt een ‘verloren mama’ gevoelt.

Ik hoop dat mijn blogs ook herkenning zullen brengen. Soms voelt het alsof je de enige mama op aarde bent die dingen zo voelt of ervaart. Natuurlijk is dat vaak niet zo, dus blogs lezen over andere mama’s en hun ervaringen en gevoelens kan soms zo waardevol en fijn zijn! Dus kortom, tot de volgende blog!

Heel veel liefs,

Ylisha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.