oktober

De best gelezen artikelen van oktober

Oktober is inmiddels weer voorbij en november is begonnen. De maand waarin mijn oudste vijf jaar wordt, en natuurlijk ook de maand waarin Sinterklaas naar Nederland komt. Een spannende maand voor veel kinderen en ik merk dat het bij mijn kinderen al heel erg leeft. Laatst waren ze al verkleed als Sint en Piet en ze vragen telkens wanneer Sinterklaas naar Nederland komt. Maar goed, eerst blikken we nog even terug op oktober!

De 10 best gelezen artikelen van oktober

  1. Hoe een toekomstbeeld in kan storten, en de hel die erna kwam
  2. Een zwangerschap na een miskraam
  3. Hoe bereid je je peuter voor op de komst van een broertje of zusje?
  4. Ellen vertelt: mijn kleuter is nog niet zindelijk
  5. Inpaklijst: op vakantie met een baby
  6. 5 tips om die oplopende druk in ons drukke leven te verlagen
  7. Oh nee, de donkere dagen komen er weer aan!
  8. Omgaan met het verlies van een dierbare
  9. Voor- en nadelen van een continurooster
  10. Uitje: het Watersnoodmuseum

Nummer één en nummer twee zijn allebei geschreven door gastblogger Maaike, en het is wel duidelijk dat jullie haar artikelen heel interessant vinden. Verder schreef zij het artikel over het omgaan met het verlies van een dierbare. Een vreselijk onderwerp natuurlijk, maar hopelijk kan zij hier anderen mee helpen.

Zoals ik jullie vorige maand al vertelde, ben ik zelf een weekje in Zeeland geweest. Daar brachten we onder andere een bezoekje aan het Watersnoodmuseum en daar schreef ik een blogje over. Binnenkort volgen er nog artikelen over andere uitjes in Zeeland, en ik zal ook iets schrijven over het vakantiepark waar we verbleven.

En natuurlijk kunnen jullie ook weer artikelen over andere onderwerpen verwachten, dus breng vooral regelmatig even een bezoekje aan onze blog, of like ons op Facebook zodat je niks meer mist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.