netflix kleuters

In quarantaine? Deze Netflix series zijn leuk voor kleuters!

Daar zit je dan, 3 weken lang thuis met je kinderen. De komende weken zullen ze zo ongeveer 24/7 bij me zijn. Hartstikke gezellig hoor, maar ook wel een uitdaging. Want; wat gaan we 3 weken lang doen? Natuurlijk gaan we lekker naar buiten, we gaan knutselen, we gaan wat schoolse dingetjes doen… Maar de televisie zal ook zeker regelmatig aan staan. Bij jullie misschien ook wel, en daarom deel ik een paar Netflix tips die leuk zijn voor kleuters!

1. Winx Club

De grote favoriet van mijn oudste; Winx Club! Ze kan er hele dagen wel naar kijken. Het gaat over feeën die kunnen veranderen en mijn dochter is er helemaal van in de ban!

2. Mia and me

Voor de fans van magie en eenhoorns is Mia and Me erg leuk. Met een wachtwoord kan Mia de geheime wereld Centopia in. Dit is een wereld vol met mythische wezens zoals elven, eenhoorns en draken.

3. Barbie Dreamhouse Adventures

Barbie blijft altijd leuk en op Netflix staan een aantal Barbie films en series. Een van de favorieten van mijn kinderen is Barbie Dreamhouse Adventures.

4. Barbie: dolfijnenmagie

En de andere favoriet van mijn kinderen is Barbie: dolfijnenmagie. In deze film doen Barbie en Ken onderzoek nabij een koraalrif, waar ze regenboogkleurige dolfijnen ontdekken die het koraal één keer per jaar bezoeken. Barbie en Ken gaan op missie om het koraal te redden.

5. H2O: Mermaid Avonturen

Voor de fans van zeemeerminnen is H2O: Mermaid Avonturen erg leuk. Het is een tekenfilm over zeemeerminnen die vele onderzeese avonturen beleven, die ze voor iedereen geheim houden.

6. De series van Lego

Lego heeft verschillende series die op Netflix te zien zijn. Bijvoorbeeld Lego Friends en Lego Ninjago. Er is voor iedereen wel iets dat hij/zij leuk zal vinden.

7. Pup Academy

Als de eigenaren van huis zijn, dansen de pups en leren de magische levenslessen. Ze gaan naar de Pup Academy, waar ze van alles meemaken!

8. Buurman & Buurman

Een gouwe ouwe; Buurman & Buurman. Je kent het vast nog uit je kindertijd, maar het is nog steeds hartstikke leuk voor kinderen!

9. Rainbow Ruby

Rainbow Ruby is een meisje dat kan transformeren om haar speelgoedvriendjes te helpen. Dat transformeren blijft interessant bij mijn kinderen, en dit programma valt dan ook goed in de smaak.

10. Casper en Emma

Dit is al een hele tijd de favoriete serie van mijn peuter, maar het is ook hartstikke leuk voor kleuters. Het gaat over de vijfjarige Casper en Emma, die samen van alles beleven.

Disclaimer; een aantal van deze series/films zijn eigenlijk bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Persoonlijk trek ik me daar niet zoveel van aan, maar het kan zo zijn dat deze series/films (nog) niet geschikt zijn voor jouw kleuter.

Waar kijkt jouw kleuter graag naar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.