mei

Best gelezen artikelen van mei

Dag mei en hallo juni! De zomer komt eraan en dat is de laatste tijd aan de temperaturen wel te merken! Vandaag blik ik terug op de maand mei en ik deel onder andere de best gelezen artikelen met jullie. En verder klets ik jullie even bij over de ontwikkelingen van de laatste tijd.

Dit zijn de best gelezen artikelen van mei;

  1. Uitje; de Kuzemerkooi in Oldekerk, Groningen
  2. Als je bij een arts tegen de muur loopt
  3. De juiste keuze?
  4. Daar is ze dan eindelijk!
  5. Huisje, tuintje, kindje
  6. Spanning en sensatie
  7. Wat als het niet lukt?
  8. Hier krijgen mijn kinderen nooit genoeg van
  9. De leukste lampen voor de babykamer
  10. Dit zit er allemaal in mijn vluchttas

Uitjes

Laatst plaatste ik een oproepje met de vraag wie het leuk zou vinden om een artikel te schrijven over een leuk en kindvriendelijk uitje. Daar kreeg ik een paar leuke reacties op en het eerste uitje, over de Kuzemerkooi in Oldekerk, was de eerste die online kwam. En dat werd meteen het best gelezen artikel van de maand!

De komende tijd komen er nog meer uitjes online, en ik hoop stiekem dat er nog meer mama’s zijn die het leuk vinden om een uitje te delen. Lijkt het je wat, dan mag je mailen naar malou@voormamasdoormamas.nl!

Nieuwe gastbloggers

Deze maand voegden we Eefke en Tess toe aan ons bloggersteam. Eefke is moeder van twee zoontjes en ze zit momenteel midden in een verhuizing. Tess zit in het traject om bewust alleenstaande moeder te worden. Ze is hier pas mee begonnen en ze deelt haar verhaal met ons. Natuurlijk ben ik erg blij om deze twee vrouwen toe te mogen voegen aan ons bloggersteam. En ik hoop dat jullie net zo benieuwd zijn naar hun verhalen als ik!

Dat was het voor deze keer. Over een maandje lezen jullie weer welke artikelen deze maand het best gelezen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.